Najveća tinejdž senzacija današnjice na velikom platnu: Stiže ,,Blackpink The Movie“ (VIDEO)

02.07.2021

09:06 >> 09:24

0

Autor: Dejan Ćirić

Film je poseban poklon za sve Blinkse - fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama

Najveća tinejdž senzacija današnjice na velikom platnu: Stiže ,,Blackpink The Movie“ (VIDEO)
Copyright Blackpink/Profimedia

Najveća tinejdž senzacija današnjice, južnokorejska grupa Blackpink slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma ,,Blackpink The Movie“ širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima 4. avgusta od 19 časova.

Blackpink The Movie Promo/Cineplexx

,,Blackpink The Movie“ je poseban poklon za sve Blinkse – fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe, 8. avgusta 2016. godine.

Blackpink The Movie Promo/Cineplexx

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu grupe, poput „The Room of Memories“ – momenat deljenja pet godina uspomena od njihovog debija, „Beauty“ – snimci sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce.

Publika će videti prepoznatljivu pozornicu Blackpinka-a, devojaka koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem, a čiji nastupi prevazilaze nacionalnost i pol. Sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci tokom proteklih pet godina, zamotani su kao ,,poklon za sve obožavaoce” u ,,Blackpink The Movie“.

Blackpink/Profimedia

,,The Show“ (2021), ,,In Your Area“ (2018) i još desetak hit pesama deo su filmskog spektakla i obožavaocima  će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike