Džez Fest Valjevo: Jovan Maljoković predstavlja „Reku života“

15.12.2020

14:31 >> 15:26

0

Autor: Dejan Ćirić

Poznati srpski džez saksofonista, kompozitor i aranžer Jovan Maljoković i Balkan Salsa bend održaće koncert 26. decembra, u 21 čas na zvaničnom Jutjub ka

Džez Fest Valjevo: Jovan Maljoković predstavlja „Reku života“
Copyright ATA Images/Stefan Tomašević

Jedan od najplodnijih autora u Srbiji će te večeri premijerno izvesti numere sa svog novog albuma „Reka života“ u okviru 36. valjevskog džez festivala, koji će ove godine prvi put biti održan onlajn.

Promo/Dragan Krunić

Maljoković je jedan od osnivača ovog festivala i njegov dugogodišnji umetnički direktor.

– Ovogodišnji „Džez Fest Valjevo“ održava se na jedini mogući način u ovom trenutku. Svim muzičarima jako fali direktan kontakt sa publikom, ali bolje je i ovako nego da se ne družimo uopšte. Pozivam vas da pogledate sve koncerte koje smo snimili. Verovatno ste već čuli da mi je, početkom decembra, izašao novi album „Reka života“ i na ovom koncertu moj bend i ja premijerno izvodimo nekoliko pesama sa tog albuma. Nadam se da će vam se dopasti. Čuvajte se i slušajte dobru muziku – poručio je Maljoković.

„Džez Fest Valjevo“ biće održan od 25. do 29. decembra. Svake večeri od 21 sat, gledaoci će moći da uživaju u dokumentarnom filmu „Bravo, majstori“ koji će otvoriti festival, koncertima domaćih i inostranih džez bendova i specijalnoj emisiji „Jazz PreventiVA“.

Promo/Jazz Fest Valjevo

Valjevski Džez festival jedini je festival koji je u kontinuitetu održavan svake godine od svog osnivanja, i na kojem je nastupilo skoro 1.200 muzičara i više od stotinu bendova iz zemlje i inostranstva.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnja partitura Nade Kolundžije: Moj prijatelj klavir – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike