Leto u znaku teatra: Poznat datum održavanja pozorišnog festivala u Vrnjačkoj Banji

07.07.2021

11:57 >> 12:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Dobitnik specijalne festivalske nagrade za pozorišno stvaralaštvo koja podstiče mlade autore i izvođače biće proglašen na ceremoniji otvaranja

Leto u znaku teatra: Poznat datum održavanja pozorišnog festivala u Vrnjačkoj Banji
Copyright Srđan Timarov i Aleksandar Srećković, predstava "Kerovi" Promo/Nebojša Babić

Treći Internacionalni festival pozorišta (IFP), biće održan od 28. jula do 1. avgusta na pozornici amfiteatra “Danilo Bata Stojković” u Vrnjačkoj Banji.

Iz IFP su danas najavili da će 28. jula biti izvedene predstave “Saligia” Ludum ludum teatra, 29. jula “San o Mileni” udruženja građana Artista, 30. jula “Kerovi” Teatra na Brdu, 31. jula “Noćni prevoz i stanica” Teatra Ulica i 1. avgusta “Bečka stolica”, diplomska predstava u klasi profesorke Dragane Varagić.

Profimedia

Kako je saopšteno, dobitnik specijalne festivalske nagrade za pozorišno stvaralaštvo koja podstiče mlade autore i izvođače biće proglašen na ceremoniji otvaranja.

Pročitajte još

– Kako tradicija festivala nalaže, umetnički program prati i stručni deo u vidu okruglog stola na kome se u krugu eminentnih kulturnih stvaralaca i akademskih predstavnika razmatraju pitanja od suštinske važnosti za pozorište, kulturu i umetnost. Ove godine tema će biti ”Predstave onlajn ili u fizičkom okruženju – perspektive, prednosti, ograničenja, saopštio je IFP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike