Vladimir Lučić za 24sedam: Cilj nam je da srpske serije osvoje svet

07.07.2021

15:25 >> 14:31

0

U staroj Jugoslaviji neke serije su bile, ne samo regionalne, nego i svetski hitovi, a rađeni su i blokbasteri kao što je Bitka na Neretvi. Prodavani su u mno

Vladimir Lučić za 24sedam: Cilj nam je da srpske serije osvoje svet
Copyright Vladimir Lučić /24sedam/ Goran Sivački

Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas i Dandelion Productions najavili su danas nove projekte i nastavak snimanja hit serija koje će na jesen obradovati gledaoce Superstar TV.

Publika će uživati u petoj sezoni popularne serije “Ubice mog oca”, dugoočekivana serija “Pevačica” kreće sa emitovanjem u septembru, dok je snimanje treće sezone kriminalističkog trilera “Državni službenik” zakazano za kraj jula.

Lučić, Milica Pavlović, Maksa Ćatović / 24sedam/ Goran Sivački

Pored toga, najavljeno je i snimanje nove serije “Bunar”, u kojoj Igor Đorđević tumači lik profesora filozofije Radomira koji se nakon seksualne afere sa svojom učenicom seli u jedno selo u Šumadiji, gde mu društvo pravi sestra koju glumi Nataša Ninković.

Uz seriju “Bunar” čiji scenario je napisao upravo Đorđević, radi se i na razvoju nove serije i filma “Baš Čelik”.

Igor Đorđević / 24sedam/ Goran Sivački

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, rekao je da je Superstar TV u proteklih nekoliko godina osvojio poverenje gledalaca i postao sinonim za najprestižniji domaći serijski program.

– Telekom Srbija uspeo je da produkcijom svetskog kvaliteta, a u saradnji sa partnerima, povrati popularnost domaćih serija i ispuni očekivanja ljubitelja različitih žanrova. Od samog početka, želeli smo da stvorimo prepoznatljivu srpsku produkciju zabavnog programa koja može da stane na crtu najvećim svetskim kućama poput HBO, a sada sa ponosom mogu reći da smo u

toj želji i uspeli. Telekom Srbija nastaviće da pomera granice kvalitetnog televizijskog programa, kao i da pruža priliku talentovanim ljudima i kreativnim idejama da pronađu svoje mesto na malim ekranima – izjavio je Lučić.

Gaga Antonijević, Vladimir Lučić, Maksa Ćatović / 24sedam/ Goran Sivački

Prema njegovim rečima, SuperStar kanal predstavlja kombinaciju najkvalitetnijih filmova i serija, i jedini su kanal u širem regionu koji svaki dan ima bar jednu premijeru srpske serije.

Pročitajte još

– Prvi cilj nam je bio da napravimo najgledaniji kanal, drugi da budemo centar dobrih serija i to mogu zadovoljno da kažem da smo ispunili, a uskoro ćemo vas obradovati i trećim projektom – to je internacionalizacija serija. U staroj Jugoslaviji neke serije su bile, ne samo regionalne, nego i svetski hitovi, a rađeni su i blokbasteri kao što je “Bitka na Neretvi”. Takve serije i filmovi prodavani su u mnogim zemljama i nama je cilj da srpske serije budu prisutne u čitavom svetu. Sa ovakvim kvalitetom s kojim se radi i tek će se raditi, cilj nam je da ih prodajemo svuda i da budu omiljene i svetskoj publici – rekao je za naš portal Lučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike