Novi „Diznijev“ mjuzikl „Enkanto magični svet“ donosi fantastičnu priču o neobičnoj devojčici (VIDEO)

11.07.2021

12:09

0

Autor: Dejan Ćirić

Dobro došli u kuću Madrigal, gde su svi izuzetni, osim Mirabel

Novi „Diznijev“ mjuzikl „Enkanto magični svet“ donosi fantastičnu priču o neobičnoj devojčici (VIDEO)
Copyright Film "Enkanto magični svet" Promo/MCF

Toplina porodičnog doma, pejzaž kolumbijskih brda koji oduzima dah, raznobojne haljinice, magija koja prati svaki tvoj pokret – ali šta se dešava onda kada si crna ovca u kući?

Dobro došli u kuću Madrigal, gde su svi izuzetni, fantastični i magični.

„Dizni“ predstavlja prvi trejler najnovije animacije inspirisane kolumbijskom kulturom i uvek inspirativnom pričom o neprilagođenim tinejdžerima koji traže svoje mesto pod suncem.

U pitanju je animirana priča o neobičnoj porodici Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja. Sve osim jednog – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Film “Enkanto magični svet” Promo/MCF

Maribel je simpatična, smešna, pomalo trapava petnaestogodišnjakinja koja nosi naočare i ne odvaja se od svoje harmonike. Jedina u porodici nema magijom obojenu svakodnevicu, jer je, kako kažu njeni prijatelji i porodica, možda dar malo ignoriše.

Film “Enkanto magični svet” Promo/MCF

Tradiciju dobre muzike iz „Dizni“ animacija, koje nastavljaju da žive i nakon prikazivanja filmova u bioskopima, nastavio je Lin-Manuel Miranda, sa originalnom pesmom za film „Colombia, Mi encanto“ kojom slavi magičnu različitost Kolumbije, a izvodi je sedamnaest puta nominovani kantautor za Latino Gremi nagradu Karlos Vives.

Pročitajte još

Režiju potpisuju Džared Buš, Bajron Hauard i korediteljka Karis Kastro Smit.

Planirano je da se film  „Enkanto magični svet“ u domaćim bioskopima nađe od 25. novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike