Poznat datum premijere druge sezone "Kuće zmaja": Iv Best šokirala izjavom da iz jednog razloga odbija da gleda seriju (FOTO/VIDEO)

16.06.2024

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

U planu je i treći nastavak

Poznat datum premijere druge sezone "Kuće zmaja": Iv Best šokirala izjavom da iz jednog razloga odbija da gleda seriju (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Druga sezona HBO Original serije „Kuća zmaja“ imaće premijeru 17. juna na Max striming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20 časova, a nove epizode dolaziće u ponudu ponedeljkom.

Profimedia
 

Vesteros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog veća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Reniru, a da svaka strana veruje u svoje zakonito mesto na Gvozdenom prestolu. Bazirana na romanu „Vatra i krv“ Džordža R.R. Martina, serija je smeštena 200 godina pre događaja iz „Igre prestola“, i otkriva priču o kući Targarjen.

Profimedia
 

Glumačku ekipu koja se vraća u drugoj sezoni čine Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tusan, Fabijan Frenkel, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans. 

Serija je obnovljena i za treću sezonu.

Profimedia
 

Neprijatno joj je da gleda sebe na ekranu

Britanska glumica Iv Best, koja glumi princezu Renis Targarjen, u nedavnom intervjuu za IMDb otkrila je da odbija da gleda seriju koja je osvojila ceo svet. Kako prenosi Movie Web, Best je objasnila da je razlog tome to što joj je neprijatno da gleda sebe na ekranu.

Profimedia
 

- Moje iskustvo je pozorištu. Nisam navikla na to. Primećujem da su mnogi mladi glumci neverovatno opušteni dok gledaju sebe na ekranu i sigurna sam da je to delimično zbog odrastanja uz stalnu prisutnost ekrana svuda oko njih. Smatram da je to vrlo ometajuće - izjavila je glumica.

Ipak, otkrila je da je pogledala nekoliko scena iz prve sezone serije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike