Pala poslednja klapa serije "Složna Braća – The Nekst Đeneration" (FOTO)

20.07.2021

11:26 >> 14:59

0

Scenarista i idejni kreator serije, Dr Nele Karajlić istakao je da će snimanje pamtiti po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je

Pala poslednja klapa serije "Složna Braća – The Nekst Đeneration" (FOTO)
Copyright Nataša Ninković, Nele Karajlić, Zoran Cvijanović, Rale Milenković / Promo / Složna braća

Nakon više od dva meseca snimanja u studiju i na različitim lokacijama u okolini Beograda, danas je u ranim jutarnjim časovima, na veliku radost celokupne ekipe, uspešno završeno snimanje serije “Složna braća – The Nekst Đeneration”.

Uprkos snažnoj oluji i upornoj kiši, koja je poslednjih nekoliko noći zadavala prilične poteškoće i bila svojevrstan izazov, kako glumcima tako i svim članovima ekipe, jutros je u ambijentu Lipovičke šume, odjeknula poslednja klapa dugo očekivanog nastavka čuvene humorističke serije.

Složna braća / Promo

Scenarista i idejni kreator serije, Dr Nele Karajlić, sa neskrivenim uzbuđenjem zahvalio se svim članovima ekipe, svim sektorima počev od producenata, glumaca, statista, snimatelja, scenografa, kostimografa, šminkera, vozača i svih drugih, koji su svojim predanim radom doprineli uspešnom završetku snimanja. Istakao je da će ga pamtiti po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki snimljeni kadar.

– Napravili smo jako dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno 30 godina, toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni Mercedes – izjavio je Karajlić u svom prepoznatljivom maniru.

Složna braća / Promo

Jedan od izvršnih producenata serije, Nenad Okanović, izrazio je svoje ogromno zadovoljstvo što je imao priliku da bude deo ovako zanimljivog i za njega lično vrlo značajnog projekta, čiju je prvu fazu realizacije pratio i u njoj uživao tokom svih 50 i nešto snimajućih dana, i to u godini koju su pratili mnogi izazovi. Druga faza postprodukcije tek predstoji, a potom se emitovanje serije očekuje u kasnu jesen ili proleće naredne godine.

Složna braća / Promo

Impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Raletom Milenkovićem, Sergejem Trifunovićem, Nikolom Pejakovićem, Markom Gverom, Ljubišom Savanovićem, Nenadom Okanovićem, Mimom Karadžićem, Darkom Ostojićem i drugima, tokom poslednja dva meseca snimala je u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim zanimljivim lokacijama u okolini Beograda.

Pročitajte još

Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Sponzor serije je Telekom, a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM Produkcija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike