Jezivi novi triler Najta Šjamalana u domaćim bioskopima: Užasna tajna napuštene plaže (FOTO/VIDEO)

27.07.2021

16:40 >> 16:44

0

Autor: Dejan Ćirić

Originalna priča o neobjašnjivim pojavama koje se dešavaju na jednom izolovanom ostrvu i vremenu koje brzo prolazi, ostaviće vas bez daha i držati pažnju

Jezivi novi triler Najta Šjamalana u domaćim bioskopima: Užasna tajna napuštene plaže (FOTO/VIDEO)
Copyright Film "Stari" Promo/Taramount

Od četvrtka, 29. jula, u naše bioskope stiže novi triler „Stari“ (Old), reditelja M. Najta Šjamalana, koji je i scenarista i jedan od producenata ovog filmskog ostvarenja.

Originalna priča o neobjašnjivim pojavama koje se dešavaju na jednom izolovanom ostrvu i vremenu koje brzo prolazi, ostaviće vas bez daha i držati pažnju od samog početka do kraja filma.

Film “Stari” Promo/Taramount

Vizionar i filmski stvaralac poznat po filmovima „Šesto čulo“ i „Podeljen“, predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

Film “Stari” Promo/Taramount

Uloge tumače: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Kathleen Chalfant, Alexa Swinton, Nolan River, Kylie Begley, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Alex Wolff, Emun Elliott i Thomasin McKenzie.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike