"Isterivači duhova: Ledena pretnja" u bioskopima od 11. aprila

09.04.2024

13:06

0

Franšiza se vratila na noge sa svojim miksom modernih specijalnih efekata i mladih glumačkih nada, nostalgijom 80-tih, poznatim zlikovcima i originalnom postavom

"Isterivači duhova: Ledena pretnja" u bioskopima od 11. aprila
Copyright Promo

Isterivači duhova se vraćaju! Nastavak filma "Isterivači duhova: Nasleđe" (2021) i peti film u franšizi Isterivači duhova - "Isterivači duhova: Ledena pretnja" na repertoar domaćih bioskopa stiže 11. aprila!

Promo
 

Franšiza se vratila na noge sa svojim miksom modernih specijalnih efekata i mladih glumačkih nada, nostalgijom 80-tih, poznatim zlikovcima i originalnom postavom.

Promo
 

Radnja filma "Isterivači duhova: Ledena pretnja" je smeštena tri godine nakon događaja iz prethodnog ostvarenja. Porodica Spengler se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku. Udružuju se sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Prilikom otkrića drevnog artefakta, oslobađa se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju da udruže snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba!

Džil Kenan (animirani film "Monster House" i božićni fantastični film "A Boy Called Christmas") je na prethodnom filmu „Isterivači duhova: Nasleđe” radio je kao scenarista i producent, a ovog puta potpisuje režiju.

Na veliko oduševljnje mlađe publike, u glavnim ulogama su Fin Vulfhard, Mekena Grejs i Pol Rud. Imamo lepe vesti i za ljubitelje filmova iz 80-ih godina! Originalna postava iz prva dva filma takođe se vraća! Bil Marej, Den Akrojd i Erni Hadson.

Promo
 

Pripremite se za stare Istraživače duhova, koji moraju da udruže snage sa svojim novim regrutima kako bi spasili Njujork od moćnog neprijatelja koji želi da stvori avetinjsku vojsku. Od 11. aprila u bioskopima proverite kakva ledena pretnja preti Njujorku!

Promo
 

Delimo 3x2 karte, projekcija filma je u četvrtak, 11. aprila u Cineplexx BIG Beogradu, sa početkom u 20 časova. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike