Bond se vratio: “Nije vreme za umiranje” novim tizerom najavljuje vrhunski spektakl (VIDEO)

30.07.2021

07:13 >> 07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Nakon mnogo odlaganja, film će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji 30. septembra, dok je u Americi spektakularna premijera zakazana za 8. oktobar

Bond se vratio: “Nije vreme za umiranje” novim tizerom najavljuje vrhunski spektakl (VIDEO)
Copyright Danijel Krejg/Profimedia

Universal je objavio novi tizer koji prikazuje Danijela Krejga u novim situacijama, što je ujedno najava za ostvarenje koje je nekoliko puta odlagano zbog pandemije. U tipičnom Bondovom stilu, čuveni tajni agent tačno zna kako da upadne u probleme.

Novi tizer predstavlja klasičnu Bond akciju, dajući obožavateljima uvid u 25 film o agentu 007. Takođe, ističe i vrhunsku glumačku postavu koja uključuje i članove koji su se vratili Bena Viša, Naomi Heris i Leu Sejdu, kao i nova lica Anu de Armas, Lašanu Linč i Ramija Maleka.

Danijel Krejg/Profimedia

“Nije vreme za umiranje” režirao je Keri Džodži Fukunaga koji je scenario napisao zajedno sa Nilom Pervisom, Robertom Vejdom i Fibi Voler Bridž Naslovnu pesmu filma izvodi Bili Ajliš, koja je osvojila nagradu Gremi.

Pročitajte još

Nakon mnogo odlaganja, “Nije vreme za umiranje” konačno će biti premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 30. septembra, dok je u Americi spektakularna premijera zakazana za 8. oktobar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike