Senzacionalna priča o ubistvu, glamuru i pohlepi: Objavljen trejler za film "House of Gucci" (VIDEO)

30.07.2021

09:45 >> 09:49

0

Pažnju javnosti dodatno je privukao i izbor glumaca, te su se pored Lejdi Gage kojoj je pripala uloga Patricije Ređani, u filmu našli i Salma Hajek, Adam Dra

Senzacionalna priča o ubistvu, glamuru i pohlepi: Objavljen trejler za film "House of Gucci" (VIDEO)
Copyright House of Gucci / Profimedia

Kada je najavljeno da će Ridli Skot režirati film o jednoj od najdramatičnijih priča u svetu mode, svi su znali da je reč upravo o “crnoj udovici Guči”, odnosno ubistvu Mauricija Gučija.

Pažnju javnosti dodatno je privukao i izbor glumaca, te su se pored Lejdi Gage kojoj je pripala uloga Patricije Ređani, u filmu našli i Salma Hajek, Adam Drajver, Džered Leto, Al Paćino i mnogi drugi.

Ledi Gaga, Adam Drajver, House of Gucci / Taramaunt

Nakon višemesečnog snimanja u Italiji, film je završen, a dugoočekivani trejler se konačno pojavio na internetu.

Podsetimo, radnja se bazira na romanu “Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi” autorke Sare Grej Forden koji govori o bivšoj supruzi Mauricija Gučija – Patriciji Ređani, koja je optužena da je 1995. organizovala njegov atentat na stepenicama njegove firme.

Lejdi Gaga / Printscreen Youtube

Kako i sam naziv najvaljuje i u trejleru su zastupljeni novac, porodica, moć, izdaja, seks, lojalnost, skandal, ambicija i ubistvo, a u prvi plan se svakako ističu Lejdi Gaga i Džered Leto i njihove fantastične transformacije.

Lejdi Gaga / Printscreen Youtube

Legendarni Ridli Skot očigledno je u fazi u kojoj se najradije bavi ekranizacijama bogataških krimi-skandala. Nakon “All the Money in the World”, koji je u neku ruku i sam postao žrtva čitave afere oko Kevina Spejsija, Skot ponovo adaptira priču o glamuroznom životu, raspadu porodice i bezgraničnosti ljudske pohlepe, zavisti i gordosti, piše bosonoga.com

Adam Drajver / Printscreen Youtube

Sada je fokus na sudbini slavne porodice Guči i tragediji iz ’95, kada je Mauricija Gučija ubio plaćenik unajmljen od njegove bivše supruge Patricije Ređani.

Nesrećnog Mauricija igra Adam Drajver, dok Leto tumači Paola Gučija. Tim zadužen za njegovu masku odradio je vrhunski posao, ali su sve prilike da je i  Leto još jednom dokazao svoju moć transformacije.

Džered Leto / Printscreen Youtube

Tu je još nekoliko izuzetnih glumačkih imena, poput Al Paćina i Džeremija Ajronsa, moćna retro odela, impresivne lokacije, zarazna muzika…

I više nego dovoljno razloga da iščekujemo 24. novembar, kada “House of Gucci” dolazi u bioskope.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike