Vreme koje se više nikada neće ponoviti: Omaž kultnoj seriji “Grlom u jagode“

06.08.2021

08:30 >> 09:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo čuveno ostvarenje Televizije Beograd i danas budi nostalgična sećanja na priču o odrastanju, ljubavi, snovima, ambicijama i razočarenjima

Vreme koje se više nikada neće ponoviti: Omaž kultnoj seriji “Grlom u jagode“
branko cvejic - Copyright Branko Cvejić, "Grlom u jagode" YouTube/screenshot

Vinska noć pod motom “Okusi ljubav“ biće upriličena 27. avgusta ispred hotela Radisson Collection Old Mill u Beogradu povodom obeležavanja 45 godina od emitovanja kultne jugoslovenske televizijske serije “Grlom u jagode“ reditelja Srđana Karanovića.

– Biće to prilika da se 45 godina kasnije uz vino i muziku družimo i radujemo kao u vreme koje se više nikada neće ponoviti… Da se podsetimo kako smo se voleli, kako smo postajali ljudi i zašto nam toliko nedostaju ova kultna serija i njeni junaci – poručili su organizatori.

Grlom u jagode, Youtube screenshot

Po rečima organizatora ovo kultno ostvarenje Televizije Beograd i danas budi nostalgična sećanja na priču o odrastanju, ljubavi, snovima i ambicijama, iluzijama i razočarenjima generacije koja je stasavala šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

Miki Manojlović, Grlom u jagode youtube screenshot

Radnja serije prati život Branislava Živkovića zvanog Bane Bumbar (tumači ga Branko Cvejić), prikazujući niz događaja u njegovom životu od polaska u srednju školu do završetka fakulteta, kao i u životima njegove porodice i prijatelja.

Pročitajte još

Pored Cvejića, glumačku postavu čine Danilo Bata Stojković, Olivera Marković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Predrag Miki Manojlović, Rahela Ferari i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike