Danijel Redklif otkrio svoj najgori film o Hariju Poteru: Mrzim ga! (VIDEO)

23.11.2023

12:05

0

"Sve do šestog filma možete videti velike korake napred u mojoj glumi, a onda, kao da sam stao, ili otišao korak unazad", izjavio je glumac

Danijel Redklif otkrio svoj najgori film o Hariju Poteru: Mrzim ga! (VIDEO)
Danijel Redklif kao Hari Poter - Copyright Profimedia

Glumac Danijel Redklif počeo je da glumi sa samo 12 godina i zahvaljujući ulozi šarmantnog dečaka čarobnjaka Harija Potera, uspeo da stekne planetarnu slavu.

Iako su svi filmovi o Hariju Poteru koji je prvobitno u svojim knjigama oživela Džoan Rouling, bili fanatstični, Redklif je u intervjuu za Dail Mail, otkrio da se nije uvek osećao sigurno u svim ulogama Harija Potera.  

Profimedia
 

Kako je ispričao, iako je kroz godine mogao jasno da vidi napredak u svojim glumačkim veštinama, Redklif je bio razočaran svojom glumom u šestom nastavku franšize "Hari Poter i polukrvni princ", koji je objavljen 2009. godine.

Šesta godina školovanja u Hogvortsu

Ovaj deo serijala pratio je šestu godinu Harijevog školovanja u Hogvortsu, tokom kojih mladi čarobnjak prvi put saznaje za postojanje horkruksa, magičnih predmeta koji su negativcu Voldemortu omogućili preživljavanje smrti.

Iako je publika bila oduševljena, Redklif smatra da u ovom ostvarenju nije bio dovoljno uverljiv kao Hari Poter.

Olaf Šolc; Profimedia
 

- Sve do šestog filma možete videti velike korake napred u mojoj glumi. A onda, kao da sam stao, ili otišao korak unazad - rekao je glumac

Teško mi je da gledam ovaj film

- Teško mi je da gledam ovaj film jer jednostavno nisam dovoljno dobar u tom nastavku. Mrzim ga. Moja gluma je bila tako jednodimenzionalna i delovao sam samozadovoljno, a uz to nisam ni uspeo da prikažem ono što sam nameravao - objasnio je Redklif.

Profimedia
 

Za razliku od od ovog dela serijala Redklif je prilično zadovoljan filmom "Hari Poter i Red feniksa".

Svidelo mi se radno vreme

U ovom filmu imao je veliku pomoć iskusnih kolega glumaca, Gerija Oldmana i Dejvida Tulisa.

Iako uvek nije bio zadovoljan svojom glumom, Redklif je zahvalan na prilici da igra u filmovima o Hariju Poteru, koji su mu pomogli u karijeri.

- Snimanje filmova mi se svidelo od samog početka. Voleo sam da provodim vreme na setu. Svidelo mi se radno vreme. Svideli su mi se ljudi i sve lude, čudne stvari, koje sam imao priliku da radim svaki dan. Gluma mi je bila glavni fokus i nisam hteo da učinim ništa što bi mi moglo da uništi šanse da postanem glumac - zaključio je Redklif. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike