Potresno i dramatično! Pogledajte prvi trejler nove sezone "Krune": Pakao pred pogibiju princeze Dajane (FOTO/VIDEO)

27.10.2023 | 10:15

Autor: Bojana Bačić

Prikazano je medijsko ludilo pred smrt slavne Lejdi Di, kao i kolektivna trauma koja je nakon toga zahvatila ceo svet

Copyright Profimedia

Polako se bliži 16. novembar kada će prva epizoda šeste sezone "Krune" biti dostupna na Netfliksu.

Poslednja sezona biće podeljena na dva dela, a prve četiri epizode ​​istražuju vezu između princeze Dajane i Dodija al Fajeda pre tragične saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli.

Profimedia
 

Obajvljen je najnoviji trejler i sudeći po onome što se može videti u njemu, ovo će biti najpotresnija od svih prikazanih sezona.

Ovo su svi iščekivali

Istina, ovaj deo serije u kojem se prikazuje poslednja faza života princeze Dajane, zapravo su svi najviše iščekivali.

"Krunu" je pratilo dosta kontroverzi, a najveće su se ticale samog trenutka pogibije i pojave duha princeze nakon njene smrti.

Profimedia
 

Autor serije Piter Morgan je objasnio da se ovde ipak ne radi o tradicionalnom prikazu duha Dajane, već o njenom daljem prisustvu i nakon smrti, što je očigledno i dan-danas, kada je prošlo 30 godina od nesreće.

Stvarni događaji iz kraljevske porodice jedini pokretač serije

Iako su kreatori serije kategorični da ovde nije reč o dokumentarnom serijalu, očigledno je da su realni događaji iz kraljevske porodice, jedini pokretač serije.

Uvidom u prvi zvanični trejler, čini se da su se autori bavili i kolektivnom traumom koja je zahvatila ceo svet nakon šokantnog saznanja o pogibiji omiljene princeze.

Profimedia
 

Takođe, prikazano je i medijsko ludilo koje je, ako ne glavni uzrok, onda sigurno okidač svega onoga što se dešavalo u Dajaninom životu pred njenu smrt.

Kako se zaista osećala kraljica

Ono što je najvažnije, čini se da su se autori serije ovde najviše pozabavili i Dajaninim emocijama i kako je kroz sve prolazila. Isto tako, ovo je retka prilika da naslutimo kako se zaista osećala kraljica Elizabeta, koja je u javnosti duboko krila svoje emocije, ali ovog puta, životni test je bi isuviše veliki, čak veći i od kraljevskih dužnosti.

Profimedia
 

U svakom slučaju, izgleda da je sve ono što je sada prikazano u "Kruni" bilo samo psihička priprema za ono što nas čeka u šestoj sezoni čiji će prvi deo biti dostupan od 16. novembra, a drugi od 14. decembra na Netfliksu.   POGLEDAJ GALERIJU

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam