Dobar provod, konfete, šljokice, gosti iznenađenja i nove pesme: Buč Kesidi osvaja Taš!

14.09.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Slavićemo zajedništvo i muziku", poručuju Luka i Zoran

Dobar provod, konfete, šljokice, gosti iznenađenja i nove pesme: Buč Kesidi osvaja Taš!
Copyright Promo/Vedran Metelko

Elektro rokenrol dvojac iz Pančeva, grupa Buč Kesidi svoju regionalnu turneju „Skupi snagu“ završava 16. septembra na Tašu čime će postati prvi rok bend nove generacije koji će napuniti najveći stadion u centru Beograda. Tokom ovogodišnje regionalne serije koncerata, njihovim samostalnim i festivalskim koncertima širom regiona prisustvovalo je više desetina hiljada ljudi i, uz zaglušujuću buku, pokazali su da je Buč Kesidi euforija na vrhuncu.

Promo/Vedran Metelko
 

Ipak, najlepša buka dočekaće ih u subotu na domaćem terenu, pred punim Tašom. U susret najvažnijem koncertu njihove karijere Luka i Zoran su poručili:

U našoj muzici postoji nešto što povezuje ljude

- Na Tašu ćemo slaviti zajedništvo i muziku! Publiku očekuje dobar provod, horsko pevanje, konfete, šljokice, puno pirotehnike, video i svetlosnih efekata, nove pesme koje će moći po prvi put uživo da čuju, ali i gosti iznenađenja. Uspeh koncerata tokom ovogodišnje turneje u Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Ljubljani, Varaždinu, Skoplju, Tuzli i mnogim drugim gradovima regiona i Srbije nam je vrlo značajan, ali sve je to vodilo našem glavnom cilju - koncertu na najvećem stadionu u srcu Beograda! Dokaz kvaliteta i uspeha naše muzike je to što nas je publika u svakom gradu dočekala na isti način i što su na sličan način doživljavali i razumeli naše pesme. U našoj muzici postoji nešto što povezuje sve ljude, a to će osetiti i publika na Tašmajdanu.

Promo/Vedran Metelko
 

Kapije stadiona Tašmajdan će u subotu biti otvorene od 18 časova, a od 18.45 će početi nastupi gostiju koncerta Bojane Vunturišević, Gipsii-ja i hrvatskog benda Pocket Palma.

Buč Kesidi se na binu najvećeg stadiona u centru Beograda penju tačno u 21 čas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike