Klint Istvud otkrio svog najomiljenijeg glumca: O njemu će se pričati i za sto godina (FOTO/VIDEO)

13.09.2023 | 18:00

Autor: Dejan Ćirić

Holivudski veteran posebno izdvaja svog mlađeg kolegu

Copyright Profimedia

Klint Istvud je verovatno najcenjenija živa legenda Holivuda. Tokom 60 godina koliko je proveo pod svetlima reflektora slavni glumac je proširio vidike i postao producent i reditelj, što mu je donelo četiri Oskara i četiri Zlatna globusa. Iako ima 93 godine i dalje je aktivan i trenutno radi na svom poslednjem filmu "Porotnik".

Profimedia
 

Kameron Krou, čuveni reditelj koji stoji iza filmova kao što su "Džeri Megvajer" i "Vanila Skaj", dobio je priliku da razgovara sa holivudskim veteranom i sazna koji su njegovi omiljeni glumci.

On će se najviše isticati

- Jednom sam sreo Klinta Istvuda. Razgovarali smo o Krisu Penu jer je sa njim radio na filmu "Pale Rider". Rekao je da je to neverovatan tip i iz nekog razloga smo došli do Toma Kruza. Rekao mi je da će se ljudi i za 100 godina osvrtati na ovu generaciju filmova, a da će glumac koji će se isticati više od bilo kog drugog biti upravo Kruz - ispričao je Krou, prenosi index.hr.

Profimedia
 

Reditelj se slaže sa Istvudom i smatra da je Tom zaista sjajan glumac koji se potpuno daje za svaku ulogu.

- On vam daje opus koji je bogat i ličan. Sebe daje za svaki film. Ne plaši se čak ni da priču napravi ličnom. Najbolji primer je "Oblivion" - dodao je redatelj.

"Oblivion" Džozefa Kosinskog je postapokaliptično ostvarenje koje nije oduševilo kritičare i filmofile. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam