Zvezda "Povratka u budućnost" u novoj seriji "Sestre Spenser": Majka i ćerka u detektivskoj agenciji

15.08.2023

15:00

0

Deset epizoda jednočasovne pravne drame

Zvezda "Povratka u budućnost" u novoj seriji "Sestre Spenser": Majka i ćerka u detektivskoj agenciji
Scena iz serije "Spenser" - Copyright NBCUniversal International Networks / DIVA

NBCUniversal International Networks i Direct-To-Consumer najavili su premijeru nove dramske serije, “Sestre Spenser”, u Srbiji.

Deset epizoda ove jednočasovne pravne drame emituje se sa po dve epizode četvrtkom u 21.00 od 14. septembra na kanalu DIVA.

NBCUniversal International Networks / DIVA
 

U seriji “Sestre Spenser” uloge tumače: Lea Tompson (Povratak u budućnost, Caroline in the City) i Stejsi Farber (Virgin River, Schitt’s Creek) kao majka i ćerka koje udružuju snage i osnivaju privatnu detektivsku agenciju.

Majka i ćerka partneri u poslu

Nakon spleta nesrećnih okolnosti, policajka iz Toronta Darbi Spenser (Farber) napušta posao prinuđena da se vrati kući kod majke sa kojom nema najbolje odnose, a koja je međunarodno poznati pisac kriminalističkih romana Viktorija Spenser (Tompson).

NBCUniversal International Networks / DIVA
 

Kada je ovaj dvojac krenuo u zajedničko rešavanje zločina, Darbi otkriva Viktorijinu stranu koju nikada nije poznavala i na kraju se upušta u najneverovatniji poduhvat: postaje njen partner u privatnoj detektivskoj agenciji.

Uprkos njihovim suprotstavljenim ličnostima, generacijskim razlikama i komplikovanoj zajedničkoj prošlosti, one otkrivaju da možda imaju više zajedničkog nego što su mislile. Svaka epizoda donosi novi slučaj koji treba rešiti, i dok se ozbiljna Darbi i bezbrižna Viktorija možda nikada neće u potpunosti razumeti, otkrivaju da su možda, ali samo možda, potrebne jedna drugoj više nego što shvataju.

Profimedia
 

Seriju “Sestre Spenser”  kreirao je nagrađivani izvršni producent Alan McCullough (Privatni detektivi

- Private Eyes, Panduri novajlije - Rookie Blue), u produkciji Entertainment One (eOne) i Buffalo Gal Pictures. Izvršni producent je  McCullough and Jenn Engels. Jocelyn Hamilton i Tecca Crosby su izvršni producenti za eOne. Phyllis Laing i Jennifer Beasley su izvršni producenti za Buffalo Gal Pictures. Za međunarodnu distribuciji zadužen je eOne.

Premijerno dve epizode serije “Sestre Spenser”  svakog četvrtka u 21.00 od 14. septembra, prikazivaće se na kanalu DIVA.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike