Prva ispovest planinara koji su pronašli telo Džulijana Sandsa: Bio je obučen kao nindža

13.08.2023

16:00

0

Ni danas nije jasno zašto se glumac sam uputio u opasne predele

Prva ispovest planinara koji su pronašli telo Džulijana Sandsa: Bio je obučen kao nindža
Džulijan Sands - Copyright Profimedia

Planinari su krajem juna pronašli ljudske ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji. Ispostavilo se da su to bili posmrtni ostaci glumca Džulijana Sandsa, koji je nestao 13. janaura.

Profimedia
 

Područje na kojem je nestao opisuje se kao veoma opasno, čak i za iskusne planinare. O njemu se ništa nije znalo sve dok ga planinari nisu pronašli. Ni danas nije jasno zašto se glumac sam uputio u opasne predele.

Nadrealno iskustvo

Njegov automobil je pronađen pored mesta na kojem je prijavljeno da je nestao. Planinari koju su ga pronašli sada su ispričali medijima šta su zatekli na licu mesta. Oni su ovo neplanirano životno iskustvo opisali kao "nadrealno".

Kako su planinari za Los Anđeles tajms ispričali, tri sata nakon uspona, planinari su pronašli jednu a zatim i drugu čizmu glumca. Potom su pronašli štapove za penjanje, a potom i gomilu zimske odeće sa džepom u kojem se nalazio novčanik sa vozačkom dozvolom, na kojoj se nalazila glumčeva fotografija.

Profimedia
 

- Bio je obučen kao nindža - prisetio se jedan od planinara.

Planinari koji su krenuli stazom kojom se kretao Sandens bili su svesni da će možda naići na njegove posmrtne ostatke.

Oni su na steni pored drveta pronašli i mobilni telefon glumca, a na tom delu planine nije bilo signala.

Profimedia
 

Džulijan Sands, bio je strastveni planinar, i nestao je na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

Poznat je po ulogama u popularnim filmovima i televizijskim dramama, kao što su "Soba sa pogledom", "24" i "Smolvil" (Smallville).

Poslednji film "Seneka" u kojem je glumio premijerno je prikazan na Berlinskom filmskom festivalu, a partner mu je bio Džon Malkovič.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike