Najčitanije Vulkan knjige na vreloj letnjoj akciji: Od 28. jula do 10. avgusta samo na sajtu vulkani.rs

28.07.2023

16:21

0

Erupcija bestselera kojima nećete odoleti

Najčitanije Vulkan knjige na vreloj letnjoj akciji: Od 28. jula do 10. avgusta samo na sajtu vulkani.rs
Copyright Profimedia

Na vrhuncu letnje sezone i u jeku priprema za odmor, novi talas sniženja na sajtu vulkani.rs, i to do sjajnih 50%, prati erupcija bestselera kojima nećete odoleti.

Razloga je mnogo da do 10. avgusta posetite sajt Vulkan izdavaštva, iskoristite sjajne popuste i uslugu besplatne dostave koju smo obezbedili za vas.

Promo
 

Na spisku odabranih naslova zaljubljeni će pronaći nadahnuće u očaravajućim ljubavnim romanima, dok će se ljubitelji misterije opredeliti za trilere koji se pamte. Napravite užitak za sebe uz neprolazne klasike svetske književnosti i dela iz oblasti popularne psihologije blagotvorna za duhovno zdravlje.

Spisak odabranih naslova obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem linka, a u nastavku sledi i naša preporuka.

Psihološki triler "Znamo šta si uradila"

Stalna borba da se savlada strah čini okosnicu složenog psihološkog trilera Znamo šta si uradila. Ispričan iz više perspektiva, roman Stefani Robel ispituje kako nas trauma izobličuje i dokle smo spremni da idemo da bismo prevazišli strahove iz prošlosti, bez obzira na cenu.

Ovo je hipnotišući i očaravajući roman o porodičnim vezama koje nas spajaju, ali i o onima koje nas razdvajaju, potresna priča o ranjivosti i moći, intrigantna sve do zapanjujućeg završetka.

Promo
 

Vreme je da se suočimo sa istinom: da li ubica ikada može da dobije oproštaj i iskupljenje? Da li svi zaslužuju drugu šansu?

Autorka Nensi Taker u svom debitantskom romanu o krivici, odgovornosti i iskupljenju Prvi dan proleća oslikava portret neželjenog, zanemarenog i nevoljenog deteta, čiji je bes vapaj za pomoć u svetu odraslih. Krisi zna kako da ukrade slatkiše a da je ne uhvate, zna najbolje mesto za sakrivanje kada igra žmurke, zna savršen zid za stoj na rukama. A sada Krisi ima novu tajnu.

Debitantsko ostvarenje "Pristanak"

Debitantsko ostvarenje francuske spisateljice Vanese Springore Pristanak je iz temelja prodrmalo ne samo francuske književne krugove već i čitavo društvo.

Springore je nakon više od trideset godina odlučila da iskreno progovori o svom traumatičnom iskustvu i svojoj skandaloznoj vezi sa 36 godina starijim muškarcem, poznatim piscem.

Istovremeno, svojom bolnom i iskrenom ispovešću javnosti ponudila je širu sliku o zaštićenoj, nedodirljivoj književnoj eliti koja dugo funkcioniše van uobičajenih pravila, naročito moralnih i zakonskih.

Profimedia
 

Vrhunac stvaralaštva Vilijama Mejkpisa Tekerija i njegov najpoznatiji roman, prožet elegantnim sarkazmom koji se na trenutke pretvara u žestoku ironiju, Vašar taštine ponosno zazuzima mesto među remek-delima svetske književnosti.

Roman je šokirao viktorijansko književno društvo zbog iskrenog opisa tadašnje društvene stvarnosti. U svetu u kojem ništa nije onakvo kako izgleda i koje nagrađuje samo licemerje, dve sasvim različite žene pokušavaju da pronađu svoje mesto, okružene intrigama i sjajnom galerijom likova.

Magija u tri koraka

Magija u tri koraka dr Tomasa Filana će vam otkriti zabavan pristup roditeljstvu i ozbiljan pristup disciplini.

Savremeni saveti o deci i njihovom aktuelnom okruženju – stvarnom i elektronskom – kao i jednostavne i praktične ilustracije, čine ovaj priručnik apsolutno neophodnim pomoćnikom u odgajanju dece.

Profimedia
 

Saznajte kako da sprečite svađe oko domaćeg zadatka, učinite vreme za obroke ugodnijim, naučite kako da organizujete efikasne porodične sastanke i podstaknete decu da požele da pomognu oko poslova u kući.

Posetite sajt vulkani.rs i posvetite svoje vreme omiljenim knjigama.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 28. jula do 10. avgusta na sajtu vulkani.rs.

** Odabrani naslovi Vulkan izdavaštva su na popustu do 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike