Tarantino o svom poslednjem filmu: Jedna stvar je istina, sve drugo je laž!

31.03.2023 | 07:05

Autor: Dejan Ćirić

Slavni reditelj se oglasio rekavši da su sve informacije o poslednjem filmu koji snima samo nagađanja

Copyright Profimedia

Polovinom marta svetski mediji su objavili vest da slavni Tarantino snima svoj poslednji film. Reditelj je već nekoliko puta najavljivao da će njegovo deseto ostvarenje ujedno biti i poslednje u njegovoj karijeri.

Profimedia
 

Mnogi u to nisu mogli da poveruju, međutim čuveni reditelj je sada potvrdio da je to istina, ali da je sve što je pisano o tom filmu netačno.

Priča o Polin Kel

Navedeno je da će se ostvarenje pod nazivom „Filmski kritičar“ baviti životom i karijerom veoma poznate i uticajne filmske kritičarke i romanopisca Polin Kel, koja je bila poznata po čestim sukobima sa filmskim stvaraocima.

U pitanju je bivša konsultantkinja studija Paramaunt koja je blisko sarađivala sa Vorenom Bitijem i inspirisala mnoge reditelje, uključujući i Vesa Andersona, a kojoj se Tarantino neskriveno divio.

Profimedia
 

Sve što je objavljeno su nagađanja

- Završio sam scenario za ono što će biti moj poslednji film. Pretpostavljam da ću ga verovatno snimiti na jesen - rekao je poznati sineasta i dodao da su sve informacije koje su objavljene o ovom filmu samo nagađanja.

- Radnja filma pod radnim nazivom "The Movie Critic" odvijaće se 1977. godine, ali nije biografski film o Polin Kel, kultnoj figuri Njujorkera, kako su neki mediji nedavno izneli - izjavio je Tarantino.

Profimedia
 

Ostaje da sačekamo i vidimo kakvom pričom će jedan od najvećih reditelja na svetu završiti svoju karijeru.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam