Preminuo glumac Tom Sajzmor: Potresne reči rođenog brata koji je bio uz njega u trenutku smrti

04.03.2023

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Imao je 61 godinu

Preminuo glumac Tom Sajzmor: Potresne reči rođenog brata koji je bio uz njega u trenutku smrti
Tom Sajzmor - Copyright Profimedia

Glumac Tom Sajzmor preminuo je sinoć od posledica moždanog udara koji je doživeo 18. februara. Imao je 61 godinu i bio je u komi otkako je doživeo pucanje aneurizme u mozgu.

Lekari su pre nekoliko dana saopštili da nema nade za njegovo izlečenje i predložili porodici da donese odluku o isključivanju sa aparata.

Profimedia
 

Umro je mirno, u snu

Glumčev menadžer Čarls Lago potvrdio je vesti o Tomovoj smrti, rekavši da je preminuo mirno, u snu, u bolnici Svetog Džozefa, a pored njega su bili njegov brat Pol i sinovi blizanci Džejden i Džeger, stari 17 godina.

- Porodica Sajzmor pronalazi utehu u stotinama poruka podrške i ljubavi iskazanih njihovom sinu, bratu i ocu. Oni mole za privatnost u ovom teškom trenutku i ja tražim da se te želje poštuju - izjavio je Lago.

AP/John Carucci
 

Bio je veći od života

Tomov brat Pol je rekao:

- Duboko sam tužan zbog gubitka mog starijeg brata Toma. Bio je veći od života. On je uticao na moj život više od bilo koga. Bio je talentovan, pun ljubavi koju je delio sa svima i mogao je da vas beskrajno zabavlja svojom duhovitošću i sposobnošću pripovedanja. Užasnut sam što je otišao i uvek će mi nedostajati.

AP/Jordan Strauss
 

Tom Sajzmor je igrao u filmovima "Spasavanje redova Rajana", "Black Hawk Down", "Natural Born Killers" i "Heat".

Tokom života često je problema sa zloupotrebom droga i sukobima sa zakonom. Hapšen je zbog vožnje u pijanom stanju i nasilja u porodici, kao i posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike