Preminuo glumac Kodi Longo, zvezda popularne serije: Policija pronašla telo u spavaćoj sobi

11.02.2023

13:22

0

Autor: 24sedam

Imao je samo 34 godina

Preminuo glumac Kodi Longo, zvezda popularne serije: Policija pronašla telo u spavaćoj sobi
Kodi Longo - Copyright Profimedia

Američki glumac i zvezda serije "Days of Our Lives", Kodi Longo, preminuo je u 34. godini, a kako prenose mediji predstavnici vlasti su pronašli telo u njegovoj rezidenciji u Ostinu u Teksasu.

- Bio je neverovatan otac i najbolji suprug. Ceo naš svet je srušen - izjavila je njegova supruga.

Prema pisanju medija policija je stigavši na mesto događaja morala da razvali vrata jer im Kodi, za kog se veruje da je imao problema s alkoholizmom, nije odgovarao, a našli su ga mrtvog u spavaćoj sobi.

Profimedia
Kodi Longo

Karijeru započeo u spotovima

Zvaničan uzrok smrti zasad nije otkriven. Glumac je iza sebe ostavio suprugu, sedmogodišnju ćerku, petogodišnjeg i jednogodišnjeg sina.

Kodi, koji je rođen u Koloradu 4. marta 1988. godine, započeo je svoju karijeru u industriji zabave pojavljivanjem u nekoliko muzičkih spotova pre nego što je debitovao na filmu "Lopta ne laže" iz 2008. godine.

Nakon toga se prvi put pojavio na malim ekranima u "Mediumu", a odigrao je i sporedne uloge u nekoliko filmova uključujući "Fame i Bring It On: Fight to the Finish" i tinejdžerskoj dramskoj seriji "Make It Or Break It" i kao Nikolas Almen u "Days of our Lives".

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike