Prekinuto snimanje treće sezone popularne serije „Bridžerton“: Jedna stvar napravila problem

23.01.2023 | 07:35

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je, kako je ranije najavljivano, planirana za proleće ove godine, međutim pitanje je da li će se to dogoditi

Copyright Profimedia

Bridžerton“ je jedna od najgledanijih Netfliksovih serija, snimljena prema romanima Džulije Kvin.

Prva sezona emitovana je 25. decembra 2020. godine i posle samo mesec dana  Netfliks je objavio neverovatne rezultate gledanosti prema kojima je „Bridžerton“ prevazišao do tada najpopularnije serije „The Witcher“, „Stranger Things“ i „The Queen’s Gambit“.

Profimedia
 

Druga sezona je prikazana u martu 2022. godine, nadmašila je prvu i postala najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku. Imala je ukupno 627.11 miliona odgledanih sati, dok je prva sezona imala 625.49  tokom istog perioda.

U trećoj sezoni, čije je snimanje uveliko u toku, pratićemo romansu Kolina Bridžertona i Penelopi Federington koji će krenuti na putovanje na kome će postati ljubavnici.

Serija "Bridžerton"/Profimedia
 

Loša režija

Premijera je, kako je ranije najavljivano, planirana za proleće ove godine, međutim pitanje je da li će se to dogoditi jer je došlo do određenih problema i snimanje je prekinuto zato što scenaristi nisu bili zadovoljni režijom, prenosi Daily Mail.  

Profimedia
 

Producentkinja serije, čuvena Šonda Rajms, nije zadovoljna određenim delovima i želi da ih promeni jer smatra da su previše mračni i turobni, i da gledaocima treba pružiti laganiji uvid u priču, naveo je izvor blizak produkciji.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam