Džena Ortega u nastavku kultnog horora: Objavljen prvi tizer za „Vrisak 6“ (VIDEO)

15.12.2022 | 06:05

Autor: Dejan Ćirić

Svetska premijera je planirana za mart 2023. godine

Copyright Profimedia

Objavljen je prvi tizer za šesti nastavak čuvene horor franšize „Vrisak“. Nakon novih ubistava Gostfejsa četvoro preživelih napuštaju Vudsboro i započinju novo poglavlje u svojim životima.

Bez Niv Kembel

Zvezda „Vriska“ Niv Kembel u junu ove godine je objavila da neće igrati u šestom nastavku.

- Nažalost, neću se pojaviti u šestom delu "Vriska". Kao žena morala sam izuzetno naporno da radim u karijeri kako bih potvrdila svoju vrednost, posebno kad je "Vrisak" u pitanju. Osećala sam da ono što mi je ponuđeno u "Vrisku 6" nije jednako vredno onome što sam donela ovoj franšizi - izjavila je tada ova glumica, a preneo je Vanity Fair.

Profimedia
 

Kortni Koks se vraća svojoj ulozi, kao i ostatak ekipe iz prethodnih filmova, a u najnovijem ostvarenju pridružiće im se i nova imena.

Svetska premijera je planirana za mart 2023. godine.

Obožavaci su uzbuđeni zbog novog nastavka, a kako prenosi Collider mnogi fanovi su pretraživali internet u potrazi za zapletima, likovima i zanimljivostima koje ih čekaju na proleće.

Foto: Taramaunt film/Promo
 

Džena Ortega ponovno u ulozi Tare

U šestom nastavku legendarnog horora ponovno ćemo gledati Taru Karpenter, koju igra Džena Ortega, trenutno najpopularnija glumica na svetu, koja je sve očarala svojom ulogom u jednoj od najlgedanijih Netfliksovih serija svih vremena „Sreda“.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam