Prve fotografije Breda Pita i Margo Robi u filmu "Vavilon": Holivudski spektakl kakav dugo nismo videli (FOTO)

08.09.2022 | 08:35

Autor: Bojana Bačić

Svetska premijera je zakazana za 25. decembar

Copyright Profimedia

Šest godina nakon što je osvojio Oskara za film "La La Land", reditelj Demijan Šazel se ponovo vraća na velika vrata u svet filma i to novom odom Los Anđelesu u filmu "Vavilon".

Magazin "Vanity Fair" je ekskluzivno objavio fotografije iz ovog filma u kojem možemo videti Breda Pita i Margo Robi u spektakularnom izdanju.

Ideja za ovaj film u Šazelovoj glavi prvi put se pojavila pre 15 godina. U međuvremenu se razvijala da bi snimanje konačno počelo u avgustu prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Radnja filma smeštena je u dvadesete godine 20. veka, u Zlatno doba Holivuda i prati revolucionarni prelazak sa nemih filmova na zvučne. Bred Pit  igra Džona Gilberta, zvezdu nemih filmova koji se bori kako bi se uklopio u novu eru filmova.

Premijera je zakazana za 25. decembar ove godine, a ono što je sigurno, sudeći po najavama producenata, u filmu će biti prikazan holivudski glamur u svom punom sjaju.

Prema rečima reditelja, cela ideja filma oslanja se na spektakl i hedonizam.

-  Želeo sam da prikažem koliko je taj svet bio veliki, hrabar i drzak - rekao je Šizel.  

Glavne uloge u filmu imaju Bred Pit, Margo Robi, Tobi Megvajer, Olivija Vajld i mnogi drugi. Pit i Margo su već zajedno igrali u Tarantinovom filmu „Bilo jednom u Holivudu“. 

Film je zasnovan na knjizi „Hollywood Babylon“, koju je napisao Kenet Angera, čija je radnja takođe smeštena u Zlatno doba Holivuda.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam