Umesto u bioskopima, završili na striming servisu: Ovih 5 filmova stiže do kraja oktobra

20.10.2020

18:56 >> 07:49

0

Među premijerama nalazi se i dugoočekivano ostvarenje u kojem glavne uloge tumače oskarovci

Umesto u bioskopima, završili na striming servisu: Ovih 5 filmova stiže do kraja oktobra
Copyright Profimedia / Warner Bros. Entertainment Inc./Daniel Smith

Bioskopi su otvoreni, filmovi se snimaju, publika željna pokrenih slika na platnu, ali nažalost sve je dostupno samo pod maskama i uz obaveznu distancu. Za one koje ipak biraju da ostanu kod kuće i pogledaju najnovije naslove iz svoje fotelje pobrinuli su se striming servisi, jer su mnogi autori odlučili da premijere presele onlajn. Za vas izdvajamo pet dugoočekivanih ostvarenja koja stižu do kraja oktobra.

Rebecca – 21. oktobar

Nakon popularne Hičkokove verzije istoimenog romana Dafne Di Morje, stiže moderna verzija u režiji Bena Vitlija. Mlada nevesta stiže na impozatno porodično imanje svog muža gospodina De Vintera na kojem je suočena sa duhovima i tajnama pokojne supruge Rebeke.  Glavne uloge tumače Lili Džejms, Armi Hemer i Sem Rajli…

The Witches – 22. oktobar

Kris Rok, En Hetevej, Oktavija Spenser i Stenli Tuči u filmu Roberta Zemeckog koji prati priču dečaka iz Alabame koji je slučajno upao na veštičiju konferenciju tokom boravka kod bake u hotelu. U pitanju je Grand hotel za veštice. Ovu meksičku mračnu, humorističku fantaziju potpisuju pored Zemeckog i maestralni Giljermo del Toro i Kenja Beris.

Bad Hair – 23. oktobar

Film koji je početkom godine izazvao oprečne reakcije kritike i publike na Sundance festivalu ovog oktobra će biti dostupan na servisu HULU. U pitanju je priča ambiciozne žene koja po svaku cenu želi da postigne uspeh. Inspirisana savremenom televizijom i muzičkom industrijom odlazi kod frizerke kako bi dobila željenu frizuru koja će joj promeniti život. Stvari kreću nizvodno kada shvata da frizura ima svoj identitet.

 On The Rocks – 23. oktobar

Film Sofije Kopole koji je prvobitno zakazan za bioskope, ipak će debitovati na Apple+ striming platformi. Bil Marej, Rešida Džouns i Marlon Vajans u komičnoj drami prati privilegovani i sofisticirani život bračnog para sa dve ćerke. Kad supruga posumnja da je muž vara uz pomoć oca želi da uđe u trag mutnih radnji supruga, ali priča dobija neobičan obrt.

Holidate – 28. oktobar

Još jedan film koji je preskočio bioskope i ide pravo na Netflix. Komedija prati gomilu večito singl ljudi kojima su se smučila venčanja i rođendani dece na koje ih zovu prijatelji. Režiju potpisuje Džon Vicel, a u glavnim ulogama su Ema Roberts, Luk Brejsi I Kristin Šenovet.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike