Krvava osveta u petoj sezoni serije „Sluškinjina priča“: Šta očekuje glavnu junakinju (FOTO/VIDEO)

29.08.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Nove epizode stižu na Hulu 14. septembra i na HBO pet dana kasnije

Krvava osveta u petoj sezoni serije „Sluškinjina priča“: Šta očekuje glavnu junakinju (FOTO/VIDEO)
profimedia-0707914885 - Copyright Elizabet Mos u seriji "Sluškinjina priča"/Profimedia

Serija "Sluškinjina priča" (The Handmaid's tale), nastala po kultnom romanu Margaret Atvud, koja je prošle godine imala čak 21 nominaciju za Emi nagrade, dobija petu sezonu.

Nove epizode stižu na Hulu 14. septembra i na HBO 19. septembra, a objavljen je i novi trejler koji prikazuje samo deo onoga što očekuje Džun Ozborn koju igra Elizabet Mos, za ovu ulogu nagrađena Zlatnim globusom i Emijem.

Elizabet Mos u seriji "Sluškinjina priča"/Profimedia
 

Poslednja epizoda četvrte sezone se završila ubistvom zapovednika Freda Voterforda (Džozef Fajns), a sudeći prema napetom trejleru za novu sezonu možemo samo da naslutimo kako se glavna junakinja Džun nosi sa posledicama onoga što je uradila.

U zvaničnom sinopsisu petog nastavka navodi se da se Džun suočava sa posledicama ubistva Voterforda dok se bori da ponovo pronađe svoj indentitet i svrhu. Pre svega, očekuje je suočavanje sa njegovom ženom Serenom (Ivon Strahovski), koja pokušava da podigne svoj ugled u Torontu, a uticaj Gileada se uvlači u Kanadu.

Ivon Strahovski u seriji "Sluškinjina priča"/Profimedia
 

Zapovednik Lorens sa Nikom i Lidijom pokušava da reformiše Gilead i da ga ojača, dok se s druge strane Džun, Luk i Mojra iz daljine bore sa Gileadom u svojoj misiji spasavanja Hane, Džunine i Lukove ćerke.

14. septembra će biti prikazane dve epizode pete sezone, a nakon toga će svake srede biti emitovana po jedna nova epizoda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike