Uzbudljiv novembar u Zvezdara teatru: Premijera "Berača snova" i koncert Lene Kovačević

26.10.2020

12:28 >> 16:59

0

Predstave Osama – kasaba u Njujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Tre sorele biće izvedene u dva termina, na repertoaru su još i Bajka o pozorištu, Voz, Arzamas,

Uzbudljiv novembar u Zvezdara teatru: Premijera "Berača snova" i koncert Lene Kovačević
Copyright Predstava "Arzamas" Promo / Nikola Vukelić

Zvezdara teatar objavio je danas bogat program za novembar mesec tokom kojeg će biti odigrana premijera predstave “Berači snova”, biće održano “Dobroveče u pozorištu” koncert Lene Kovačević, a ulaznice su puštene u prodaju.

Premijera “Berača snova” Vladimira Đurđevića u režiji Božidara Đurovića planirana je za 6. novembar.  Kako objašnjavaju autori, priča prati život porodice koja pokušava da se obogati gajeći maline. Ipak, ispostaviće se da su maline samo milje ispod kojeg se kriju mnogo važnije životne teme današnjice ispričane kroz zanimljive i duhovite likove.

U predstavi igraju: Hadži Nenad Maričić, Biljana Đurović, Bojana Stojković, Stefan Jevtović, Siniša Ubović, Ivan Jevtović i Joakim Tasić.

Nakon premijere, 10. novembra će biti održano “Dobroveče u pozorištu” – koncert Lene Kovačević. Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače.

ATAImages / Antonio Ahel

Predstave “Osama – kasaba u Njujorku”, “Hipnoza jedne ljubavi”, “Tre sorele” biće izvedene u dva termina, na repertoaru su još i “Bajka o pozorištu”, “Voz”, “Arzamas”, “Večera budala”, “Klaustrofobična komedija” i “Korešpodencija”.

Promo / Nikola Vukelić

Protekla sezona je bila jubilarna, te je pozorište tim povodom pripremilo film pod nazivom “Prvih trideset pet godina Zvezdara teatra”. Film je objavljen na jutjub kanalu.

– U skladu sa svim preporučenim merama prevencije činimo sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave. Ulaznice mogu jednostavno i brzo da se kupe putem sajta pozorišta. Tako kupljene ulaznice ne moraju da se štampaju, bar-kod može biti očitan sa mobilnog telefona – poručuju iz Zvezdare.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike