Najmračnija tajna Toma Kruza je otkrivena? Glumac Sajmon Peg javno rekao nešto što nije smeo (VIDEO)

15.06.2022 | 05:30

Ovo je prvi put da je neko govorio kakav je Tom na snimanjima filmova

Copyright Sajmon Peg i Tom Kruz/Profimedia

Sajmon Peg dao je u subotu intervju za The Times u kojem je opisao na koji način Tom Kruz uspostavlja svoj autoritet na snimanjima filmova. Peg to dobro zna jer je do sada glumio s Kruzom u četiri dela franšize “Nemoguća misija”, a igraće i u sledeća dva.

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
 

- Ako nešto krene naopako zbog njegove greške, on će to kategorički demantovati. A ako ga neko ispravi, umesto da se izvini, on samo kaže “Yeah” i namigne mi - rekao je Peg i dodao:

- Jednom sam priznao da sam ja zeznuo, a on je na to rekao: “Sajmone, nemoj to da radiš”. On uspostavlja svoj autoritet tako što ne dozvoljava nikome da ga krivi ni za šta - rekao je poznati glumac.

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
 

Nije trebalo dugo da njegova tvrdnja postane viralna, što ne čudi, jer Tom Kruz krije svoj privatni i poslovni život, izuzetno retko daje intervjue, pa je ovo prvi put da je neko javno rekao kakav je on zaista na snimanjima filmova.

S obzirom na to da je njegova izjava podigla veliku prašinu, Peg je odlučio da snimi kratki video koji je objavio na Tviteru i rekavši da je to bila šala i da ga ne treba shvatati bukvalno.

 

 

Ujedno je na Instagramu reagovao na tekst objavljen u listu The Guardian sa naslovom “Da li je Sajmon Peg otkrio najmračniju tajnu Toma Kruza?”. Uz fotografiju teksta napisao je: “Oh fuuuuuuck off!!!”.

Peg igra s Kruzom u novom nastavku “Nemoguće misije” nazvanom “Dead Reckoning Part One”, koji će početi da se prikazuje 14. juna 2023. godine. Potom će uslediti nastavak “Dead Reckoning Part Two” koji se u bioskopima očekuje 28. juna 2024.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: headliner.rs