Sreda Adams se vratila i jezivija je nego ikad: Netfliks ima još jedan hit (FOTO/VIDEO)

08.06.2022 | 10:30

Autor: Dejan Ćirić

Glavnu ulogu tumači glumica Džena Ortega

Copyright Profimedia

Čuveni Tim Barton potpisuje režiju serije „Sreda“ koja donosi novi pogled na kultni lik koji je je pre tri decenije tumačila Kristina Riči u kultnom ostvarenju „Porodica Adams“.

Netfliks je objavio tizer u kome vidimo glumicu Dženu Ortegu u ulozi najmlađeg člana jezive porodice koja je osvojila svet.

Džena Ortega u seriji "Sreda"/Profimedia
 

"Sreda" je Bartonov prvi veliki rediteljski televizijski projekat. Originalne filmove o porodici Adams je režirao Beri Sonenfeld, a gotički kvaliteti koje je on uspostavio u skladu su sa Bartonovom estetikom i, sudeći po tizeru, sablasni ton filmova svakako će biti prenet i na ovu seriju.

U "Sredi" pored Ortege igraju i Кetrin Zita Džons u ulozi Mortiše, Luis Guzman, Persi Hajns Vajt, Riki Lindhoum, Džejmi Mekšejn, Gvendolin Кristi i Кristina Riči.

Serija će se baviti Sredom koja posećuje najstrašnije mesto na svetu - srednju školu.

Džena Ortega u seriji "Sreda"/Profimedia
 

U pitanju je natprirodna misterija koja prikazuje Sredu Adams kao učenicu Nevermore akademije. Ona pokušava da kontroliše svoje nove moći, stane na put tajanstvenim serijskim ubistvima koja su zgrozila njen mali grad i reši natrprirodnu misteriju čiji su deo, pre 25 godina, bili njeni roditelji. Uz sve to, pokušava da ima relativno normalan tinejdžerski život.

Datum objavljivanja serije još uvek nije poznat, ali postoje nezvanična predviđanja da će "Sreda“ na Netfliksu biti prikazana oko Noći veštica.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam