Žan Reno u novom filmu „The Doorman“: Umetnik ili plaćeni ubica

04.11.2020

10:32 >> 19:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Novi akcioni triler stiže u domaće bioskope 5. novembra

Žan Reno u novom filmu „The Doorman“: Umetnik ili plaćeni ubica
Copyright Promo/MCF

Veteran francuske filmske scene Žan Reno i mlada glumica poznata po ulozi u planetarno popularnoj seriji „Narandžasta je nova crna“, Rubi Rous, igraju u najnovijem akcionom trileru „The Doorman“, japanskog reditelja Rjuheja Kitamure.

Promo/MCF

Film prati život jedne devojke, dobro istreniranog vojnika, koja će se naći na putu bande lopova, čiji je predvodnik, ni manje ni više do legendarni Reno. Po povrtaku iz borbe, Ali počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom. Njenu novu, trivijalnu svakodnevicu, narušiće lopovi koji su odlučili da napadnu tu porodicu, ne bi li pronašli jednu umetničku dragocenost skrivenu u njihovom stanu. Ali je jedina osoba koja ih u tome može sprečiti.

Promo/MCF

O ulozi negativnog protagoniste Viktora, Žan Reno kaže da je u pitanju čovek koji želi da ostvari svoj san, ali naravno, ne ide pravim, težim putem do ostvarenja istog.

– Moj junak kao da je došao iz prošlosti. On je u duši umetnik, a ne plaćeni ubica. Njegovi postupci nisu potkrepljeni novcem, već on dela radi ostvarenja svog sna, ali ne ostvaruje taj san na pravi način – rekao je Reno u jednom od intervjua povodom ovog filma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike