Vetar, magla, podrhtavanje sedišta: Najgledaniji filmski hitovi u 4D tehnologiji

06.11.2020

11:57 >> 15:49

0

Na repertoaru bioskopa od juče se nalaze i Južni vetar, Kralj lavova, Hotel Transilvanija 3, Dedpul 2 i Tiho mesto

Vetar, magla, podrhtavanje sedišta: Najgledaniji filmski hitovi u 4D tehnologiji
Copyright Promo
Najgledaniji bioskopski hitovi “Južni vetar”, “Kralj lavova”, “Hotel Transilvanija 3”, “Dedpul 2” i “Tiho mesto” nalaze se od juče na repertoru Sinepleksa u Delta sitiju i to u MX4D tehnologiji.
Čak 14 specijalnih efekata – sneg, kiša, vetar, magla, pomeranje i podrhtavanje sedišta, različiti mirisi, golicanje…– smeštaju publiku pravo u centar akcije na velikom platnu i omogućavaju najuzbudljiviji doživljaj gledanja filma.

Ekskluzivno u pomenutom bioskopu, najgledaniji domaći film u proteklih 10 godina ,,Južni vetar” se vraća na veliko platno i to u ovoj tehnologiji. Ostvarenje u kom glavnu ulogu tumači Miloš Biković je ujedno i jedini srpski film koji je dobio svoju 4D verziju. Koliko god da ja vožnja Petra Maraša bila uzbudljiva, sada će biti još uzbudljivija i opasnija dok se sedišta budu pomerala i ulazila u krivine pri velikoj brzini.
,,Tiho mesto”, ,,Kralj lavova”, ,,Hotel Transilvanija 3” i ,,Dedpul 2” zasijaće punim sjajem u MX4D sali dok se bude spuštala magla, padala kiša, dok zajedno sa Simbom budemo uživali u mirisu prirode ili bežali od jakuza zajedno sa Vejdom.

Ulaznice za filmove iz ove akcije su u prodaji po sniženoj ceni, odnosnoza njih nema doplate za MX4D.Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike