Muzika pod maskama: Biti ili ne biti, pitanje je sad!

07.11.2020

09:17 >> 14:23

0

Autor: Dejan Ćirić

Uz posebne epidemiološke mere, nastavak sezone koncerata u Kombank dvorani

Muzika pod maskama: Biti ili ne biti, pitanje je sad!
Copyright Promo/Kombank dvorana

Iako je nezapamćena epidemiološka situacija otežala održavanje kulturno-umetničkih i koncertnih dešavanja, uz posebne mere opreza, posetioci će do kraja godine ipak moći da uživaju u žanrovski raznovrsnom repertoaru koncerata, ali i drugim kulturnim i zabavnim sadržajima u Kombank dvorani.

Nakon tri veoma uspešna oktobarska koncerta Amire Medunjanin, koja je nastupala pred auditorijom maksimalno dozvoljenog broja od 500 ljudi, koji i dalje ostaje na snazi, kraj jeseni i početak zime Kombank dvorana dočekuje uz nove sadržaje, ali i maksimalno poštovanje epidemioloških mera prevencije i svakodnevno praćenje razvoja situacije.

ATA images/Z. Milutinović

Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis, nakon dva odlaganja, konačno će u jednom danu održati dva solistička koncerta, uz ograničenje broja publike na 500 ljudi. Njegov nastup je rezervisan za 8. novembar u 18 i 20.30 časova.

Promo/Dragan Jereminov

Božo Vrećo, „umetnik anđeoskog glasa, koji leči duše i otvara srca”, kako ga opisuje slavni „Njujork tajms“, nastupiće 19. i 20. novembra. Po pisanju eminentnog lista, Vrećo važi za izvrsnog izvođača, autora i kompozitora sevdalinke, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine, a glavni sinonim za njega je, kako se navodi, potpuna sloboda u izrazu.

ATA Images/Stefan Tomašević

U duhu velikog hita planetarno popularnog benda „Queen“, „The Show Must Go On“, nakon dve godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu Kombank dvorane vraća se „Queen Real Tribute“ bend, koji će pred beogradskom publikom nastupiti 14. decembra. U pitanju je jedan od najboljih svetskih „Queen tribute“ bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 14 godina.

Među koncertima koji će se naći na listi dešavanja su i nastup pop pevača, kompozitora i tekstopisca Željka Vasića koji će tokom zime održati svoj četvrti solistički koncert, dok će još jedan popularni interpretator zabavne muzike, Dženan Lončarević svoj prvi nastup takođe imati u decembru, ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli.

ATA Images/Antonio Ahel

Koncerti Nena Belana i grupe „Čovek bez sluha“ odloženi su za mart 2021. godine

ATA Images/Antonio Ahel

Osim koncerata, u širokom opusu događaja naći će se i treći Novogodišnji magični šou za decu, u kome čuvene čarobne vratolomije izvodi vrsni mađioničar Igor Trifunov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike