Bela kuća, 132 sobe, leš, 157 osumnjičenih: Kraljica TV serija Šonda Rajms priprema novi projekat

14.03.2022 | 07:45

Produkcijska kuća Shondaland potvrdila je novu Netfliksovu seriju „The Residence“

Copyright Pixabay

Šonda Rajms, kraljica TV serija, koja je upravo dospela na vrh Netfliksove lestvice sa „Inventing Anna“, uskoro će lansirati drugu sezonu serije „Bridžerton“ i nastavlja da raduje dugogodišnje obožavaoce „Uvod u anatomiju“.

Međutim, izgleda da to nije dovoljno, jer je u planu 8 novih ostvarenja. Produkcijska kuća Shondaland upravo je potvrdila novu Netfliksovu seriju „The Residence“.

Šonda Rajms/Profimedia
 

Za sada dostupne informacije su prilično oskudne i još uvek nije poznat datum premijere. Ipak, objavljen je jedan važan detalj - serija će se zasnivati na istoimenom bestseleru „The Residence: Inside The Private World Of The White House“ autorke Kejt Andersen Brauer.

Knjiga, prema recenzijama, prikuplja svedočanstva iz prvog lica nekih stanovnika Bele kuće u zločinu: sobarica, batlera, kuvara, cvećara, baštovana, inženjera i svih onih koji brinu o potrebama predsednika i njegove porodice.

 

 

Čini se da će u pozadini biti ubistvo, a time i atmosfera iz „How to Get Away with Murder“.

Konačno, Netfliksov sinopsis dodaje neke detalje: „132 sobe. 157 osumnjičenih. Leš. Divlje ekscentrični detektiv. Katastrofalna državna večera. The Residence je neverovatan triler smešten na spratu, u prizemlju i u prostorijama za poslugu Bele kuće, među eklektičnim osobljem najpoznatije zgrade na svetu.“

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: City magazine