Misteriozna „Soba leptira“: Čarobno štivo o ljubavi, gubitku i šansi za novi početak

12.02.2022

13:00

0

Nedavno preminula spisateljica Lusinda Rajli ostaće upamćena kao kraljica istorijskih porodičnih saga

Misteriozna „Soba leptira“: Čarobno štivo o ljubavi, gubitku i šansi za novi početak
Copyright Pixabay

Njen roman „Soba leptira“ pravi je primer umeća da isplete složenu porodičnu misteriju oko tema kao što su rat, tajne, izgubljena ljubav i osećanja. Puna iznenađenja i preokreta, ova knjiga je čarobno štivo o ljubavi, gubitku i šansi za novi početak.

Promo / Laguna
 

Pouzi Montegju se bliži sedamdesetom rođendanu.

Mada i dalje živi u svom lepom porodičnom domu Admiral hausu, u prekrasnom seoskom predelu Safoka, gde je provela idilično detinjstvo hvatajući leptire sa voljenim ocem, a kasnije sama podizala decu, sada mora da donese mučnu odluku. Iako je sentimentalno vezana za kuću koja uveliko propada, a ima i izuzetan vrt koji je stvarala i negovala dvadeset pet godina, Pouzi je svesna da je došlo vreme da je proda.

Pouzi se bori s lošim poslovnim potezima svoga sina Sema, a iznenada se vraća i njen drugi sin Nik posle deset godina života u Australiji.

Pixabay
 

Povrh svega, pojavljuje se i Fredi, njena prva ljubav, koji ju je pre pedeset godina ostavio slomljenog srca. Ona nema poverenja u njegovu obnovljenu naklonost i ne zna da Fredi i Admiral haus – kriju strašnu tajnu…

S već poznatom umešnošću u građenju nezaboravnih likova i zapleta Lusinda Rajli nam pruža još jednu čarobnu višegeneracijsku priču.

„Soba leptira“ Lusinde Rajli u prodaji je od ponedeljka 14. februara u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike