Popularni glumac još živi od stare slave: Brus Vilis u filmu sa Majkom Tajsonom (VIDEO)

25.01.2022

16:30

0

Nakon svih filmova u kojima ćemo ga gledati ove godine, saznaćemo da li je nekadašnja holivudska mega zvezda kao staro gvožđe ili kao staro vino koje ćemo uvek voleti

Popularni glumac još živi od stare slave: Brus Vilis u filmu sa Majkom Tajsonom (VIDEO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

U prošloj godini Brus Vilis je snimio čak devet filmova, ali retko koji je dopro do srca gledalaca jer je uglavnom reč o generički akcionim trilerima bez duše koji su slavnom glumcu poslužili kao tezga.

"Gardijan" piše da Brus Vilis svojim poslednjim filmovima kao da vodi sopstvenu kampanju samourušavanja reputacije.

Međutim, postoji nada da bi ove godine situacija mogla da se promeni i Vilisa vrati na stare staze uspeha.

Nakon tri decenije od "Petparačkih priča", 66-godišnji Vilis i 67-godišnji DžonTravolta ponovo će se naći u istom filmu, i to akcionom, pod nazivom "Paradise City", reditelja Čaka Rasela.

Profimedia
 

Brus Vilis će u ovom filmu tumačiti Rajana Svona, lovca na glave koji mora da se infiltrira u havajski kriminalni kartel kako bi se osvetio njihovom vođi, koga igra Džon Travolta, za ubistvo svoga oca. U najavi za "Paradise City" piše da će on po atmosferi podsećati na seriju "Poroci Majamija". 

Još jedan film bi ove godine mogao da učini da Vilis zablista kao nekad u svojim najvećim filmovima. Ovog puta u tome bi mogao da mu pomogne nepobedivi bokser Majk Tajson.

Reč je o akcionom trileru "Vendetta", čija se premijera očekuje u ovoj godini.

Pored ovih filmova, Brusa ćemo ove godine gledati u filmovima: "Gasoline Alley" sa Lukom Vilsonom, "Fortress 2" sa Šenon Doerti, "A Day to Die" sa Frenkom Grilom, "The Wrong Place" sa Ešli Grin, "Corrective Measures" sa Majklom Rukerom, "Die Like Lovers" sa Dominikom Parselom, "White Elephant" sa Džonom Malkovičem i "Wire Room" sa Kevinom Dilonom.

Nakon svih ovih filmova konačno ćemo saznati da li je Brus Vilis kao staro gvožđe ili kao staro vino koje ćemo uvek voleti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike