Misterije i intrige koje će nas prikovati za ekran! Serija „Den Braun: Izgubljeni simbol“ premijerno u Srbiji (VIDEO)

13.01.2022

13:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Deset epizoda uzbudljive i napete priče povešće nas stopama čuvenog profesora Roberta Langdona

Misterije i intrige koje će nas prikovati za ekran! Serija „Den Braun: Izgubljeni simbol“ premijerno u Srbiji (VIDEO)
TLS-epi0101-192531-0153 - Copyright Serija "Den Braun: Izgubljeni simbol" Promo/Peacock TV

Nova godina na kanalu FOX počinje u velikom stilu sa sjajnim vestima za sve obožavaoce misterije, intrige, drame i jednog od najpopularnijih savremenih autora Dena Brauna.

Gledaoci u Srbiji uživaće u uzbudljivom putovanju na koje nas vodi nova serija “Den Braun: Izgubljeni simbol”, premijerno od 19. januara svake srede u 22 sata.

Serija "Den Braun: Izgubljeni simbol" Promo/Peacock TV
 

Zasnovana na bestseleru pisca Dena Brauna “Izgubljeni simbol”, serija prati avanture mladog harvardskog eksperta za simbole Roberta Landgona koji rešavajući niz misterija kako bi spasao svog kidnapovanog profesora otkriva planetarnu zaveru. U ovoj adaptaciji, obožavaoci će imati priliku da vide Langdona na početku njegove karijere.

Šarmantni glumac Ešli Zakerman će nam dočarati lik popularnog profesora, poznatog po talentu da sklopi čak i najkompleksniju slagalicu misterija i otkrije sve vešto prikrivene tajne.

Serija "Den Braun: Izgubljeni simbol" Promo/Peacock TV
 

Langdonovog mentora Pitera Solomona maestralno tumači Edi Izard, dok će vodeću junakinju, doktorku Ketrin Solomon, dočarati glumica Valori Kari.

U seriji će se pojaviti i Bo Nap kao glavni negativac Malak, Rik Gonzales kao Alfonso Nunjes, policajac u Kapitolu, i Sumali Montano u roli direktorke bezbednosti CIA Inouj Sato. Uloge Izabel i Zakarija Solomona pripale su Lauri DeKartere i Kinanu Džolifu.

Serija "Den Braun: Izgubljeni simbol" Promo/Peacock TV
 

Den Dvorkin i Džej Biti scenaristi su i izvršni producenti ovog uzbudljivog trilera. Den Braun, Brajan Grejzer, koji je producirao sva tri filma o avanturama Roberta Langdona i proslavljeni holivudski reditelj Ron Hauard takođe su izvršni producenti serije, koja će gledaoce tokom narednih 10 sreda u Srbiji prikovati za male ekrane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike