Uzbudljivo finale prve sezone „Dinastije“: Poslednja epizoda donosi neočekivane preokrete i borbu za život

30.12.2021

16:30

1

Autor: Dejan Ćirić

Tokom više od tri meseca emitovanja serije, gledaoci su pratili porodičnu melodramu koja se bazira na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju

Uzbudljivo finale prve sezone „Dinastije“: Poslednja epizoda donosi neočekivane preokrete i borbu za život
Dinastija - Copyright Serija "Dinastija" Promo/Jelena Simonović

Otkako je objavljen početak snimanja domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena „Dinastija“, vladalo je veliko interesovanje javnosti, a već prve epizode osvojile su publiku širom Srbije. Uzbudljiv život elitne beogradske porodice Kadić zaintrigirao je publiku koja je pratila turbulentna dešavanja u ovoj sapunici, a sada je najavljeno veliko finale prve sezone „Dinastije“.

Tokom više od tri meseca emitovanja serije, gledaoci su pratili porodičnu melodramu koja se bazira na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju, tako da se porodica  Kadić suočava sa razvodima, prevarama, pokušajima ubistava, otmicama beba, nestancima i pojavljivanjem izgubljenih članova, kao i čestim venčanjima.

Branimir Popović, serija “Dinastija” Promo/Jelena Simonović
 

Nakon skoro 60 emitovanih epizoda, u četvrtak 6. januara od 21 čas na televiziji Pink publiku očekuje poslednja epizoda prve sezone ove visokobudžetne domaće serije.

Članovi porodice Kadić i svi oni koji su na neki način upleteni u njihove živote, suočavali su se različitim preprekama i pokazali da svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak i ne garantuje sreću.

U poslednjoj epizodi prve sezone, razrešiće se mnogi zapleti, ali će se dogoditi i neke neočekivane situacije. Anastasija je uspela da izgradi divan odnos sa Kristinom zbog čega će joj teško pasti kada Kristina napusti Branka. Ovo Aleksandra vidi kao odličnu priliku da se približi bivšem suprugu, ali je pitanje koliko je Branko spreman na to.

Branimir Popović i Predrag Bjelac, serija “Dinastija” Promo/Jelena Simonović
 

Anastasija saznaje nešto iz Adamove prošlosti, što ga izdvaja kao potencijalnog krivca za Ognjenovo trovanje. S druge strane, Kruna i Ognjen saznaju lepe vesti - postaće roditelji, ali jedna poseta lekaru promeniće sve. Stefan je odlučan u nameri da svog sina odvoji od Branka, ali to neće biti nimalo lak zadatak jer će Branko će upotrebiti sva sredstva da se to nikad ne dogodi.

Kako bi konačno rešile sukob jednom zauvek, Aleksandra i Kristina se nalaze na splavu, ali izbija požar ostavljajući ih u nemilosrdnoj borbi za život.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike