Nastradali zbog upaljene sveće? U požaru kod Kaća navodno poginuli miljenik sela i njegov prijatelj

23.12.2021

19:16

0

Na mestu nesreće ostala je samo konstrukcija kamp-prikolice

Nastradali zbog upaljene sveće? U požaru kod Kaća navodno poginuli miljenik sela i njegov prijatelj
prikolica pozar sveca - Copyright Profimedia

U tragičnom požaru u Kaću, u noći između srede i četvrtka, koji je izbio u kamp-prikolici, poginule su dve osobe.

Iako se još uvek zvanično ne zna identitet nastradalih, meštani tvrde da je reč o Miletu P. (65) i još jednom muškarcu (63), čiji su nestanak prijavili članovi njegove porodice. Oni su dali DNK kako bi se utvrdilo da li je zaista reč o njihovom srodniku.

Na mestu nesreće ostala je samo konstrukcija kamp-prikolice. Pretpostavlja se da je vatra buknula od plamena sveće ili cigarete.

Kako pričaju meštani, kod Mileta je te večeri u kamp-prikolicu došao komšija koji je živeo u susednoj ulici, ali se kući nije vratio.

- Ne isključuje se mogućnost da su obojica zaspala u toj kamp-prikolici koja je pripadala Miletu - priča jedan meštanin Kaća.

Kaćani kažu da je Mile bio omiljen u selu, i mada ga život nije mazio, nikada se nije žalio na svoju muku. Bio je spreman da preko leta radi u polju, a pet godina je živeo u ruševini pored mesta tragedije.

- Sažalili smo se na njegovu sudbinu i sakupili smo nešto novca, a pomogla je i Mesna zajednica, i kupili smo mu prikolicu, da ima gde da se skloni sa ulice. Mile je bio dobar čovek, a živeo je kao beskućnik.

Dvojica nastradalih su se družila, ali su volela i da popiju, dodaju drugi.

- Još uvek se ne zna da li je zaista reč o njima. Sve su to nagađanja i nismo sigurni da li su to zaista oni, ali sve nekako na to ukazuje - dodaje jedna meštanka.

Ćerkin DNK

Mile P., prema rečima poznanika, ima ćerku koja živi u Novom Bečeju, a već duži niz godina nije u kontaktu sa svojim ocem. 

Miletovi poznanici navode da bi bilo dobro uputiti apel da se ona javi kako bi preko njene DNK utvrdili da li je jedan od nastradalih zaista on.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike