Jutjuber koji nas je sve zasmejavao napravio dramu u Novom Sadu, preti da će sve pobiti: Ko je Duluvara iz čuvenog "Dnevnjaka"? (VIDEO)

19.12.2021

14:03

0

Autor: 24sedam

Jutjuber koji nas je sve zasmejavao napravio dramu u Novom Sadu, preti da će sve pobiti: Ko je Duluvara iz čuvenog "Dnevnjaka"? (VIDEO)
Daniel Đukić - Copyright Foto: Youtube / Printscreen

Tridesetšestogodišnji Daniel Đukić, poznatiji pod nadimkom Duluvara, napravio je dramu u svom stanu u Novom Sadu. On, kako se saznaje, od 9.30 časova preti da će ubiti druge i sebe, a prema rečima njegove majke koja je prijavila slučaj, Daniel je psihički rastrojen.

Na terenu, u ulici Cara Dušana, su policija i vatrogasci koji pokušavaju da dopru do mladića i izvuku ga iz stana.

Daniel je član ekipe čuvenog "Dnevnjaka" koju je formirala grupa mladića i devojaka, uglavnom iz Novog Sada, a uspevali su da kroz rekonstrukciju svakodnevnih događaja i stereotipa nasmeju čitavu naciju.

Srednjoškolcima su njihove emisije definitvno bile omiljene, a Daniel je najveću pažnju privukao video klipom u kom objašnjava kako su mu "voćkice život upropastile".

On je svakako jedan od najzapaženijih likova, a pored "Dnevnjaka" snimao je i jednako popularne "BETparačke" priče u saradnji sa MaxBet-om.

Đukić je inače iz Apatina, a karijerom na Jutjubu je počeo da se bavi kad je došao u Novi Sad.

On je, kako je i sam objasnio jednom prilikom, svoje sadržaje prebacio na TikTok platformu, jer smatra da je to budućnost onlajn karijere.

On je za ovu platformu i snimio kako mu policija kuca na vrata, a na licu mesta sve vreme su i pregovarači MUP.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike