Bivši muž Leskovčanku izbo pred decom, borili joj se za život: Konačno izašla iz bolnice

15.12.2021

12:36

0

Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je ranije da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak

Bivši muž Leskovčanku izbo pred decom, borili joj se za život: Konačno izašla iz bolnice
Copyright Pexels/kat-jayne

S. V. (29), koju je u 4. decembra nožem izbo muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, otpuštena je kući sa bolničkog lečenja u ponedeljak. U Klinički centar Niš. S. V. je tog dana dovela decu na pregled. 

- Iz Kliničkog centra Niš je izašla potpuno zdrava. Osim ožiljaka, ne bi trebalo da ima druge trajne posledice - rečeno nam je u Kliničkom centru Niš.

Nesrećna žena je imala povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grudnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša.

Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je ranije da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

- Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija - rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

- Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu - rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike