Gasio je cigarete po njenom telu, tukao je više od četiri sata i terao na hladnoću bez odeće: Osuđen monstrum iz Sarajeva!

06.12.2021

19:01

0

Nesrećna devojka pukom srećom preživela torturu svog emotivnog partnera

Gasio je cigarete po njenom telu, tukao je više od četiri sata i terao na hladnoću bez odeće: Osuđen monstrum iz Sarajeva!
Copyright Ilustracija/Profimedia

 

G. G. iz Sarajeva osuđen je na sedam godina zatvora zbog krivičnog dela teške telesne povrede i protivupravno lišenje slobode.

On se tereti da je 15. decembra 2020. godine, od 16 do 22 sata, držao svoju devojku u kući i fizički je maltretirao.

Onda ju je naterao da koristi opojne droge, a potom odvezao na planinu Igman gde je nastavio da je maltretira.

- Sva sam bila ljubičasta od udaraca. Gasio je cigarete po meni. Posipao me sokom pa terao na hladnoću. Snimao me i fotografisao, zvao je prijatelje i govorio im kako ima dobre snimke - ovako je opisivala devojka torturu koju je preživela.

U nekom trenutku, monstrum napadač je od devojke zatražio da skine svu odeću sa sebe.

Kaže da ju je spaslo to što bi njeni roditelji odmah zvali policiju ukoliko na vreme ne dođe kući, zbog ranijih problema s bivšim suprugom.

- Govorio je: „Sad ću te odvući bivšem suprugu ovako golu na vrata“, a ja molim Boga u sebi da me odveze, samo da se spasem. Onda me odvezao prema Vogošći, tu mi je dao stvari da se obučem. Sve do Vogošće me tukao. Celim putem. Pljuvao me je i ponižavao. Ujutro sam otišla u policiju, pa su me poslali u KCUS. Tamo sam pregledana. Dok njega ne uhapse, meni nema života. Policija ga je tražila, skrivao se u kući i uspeo je da pobegne. Zadobila sam teške telesne povrede. Neki dan mi je pisao i zvao me. Pretio mi je. Prete mi ljudi, raspituju se za mene - pričala je žena dok manijak još uvek nije bio uhapšen. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike