Hospitalizovane četiri odbojkašice iz prevrnutog autobusa: Devojčice se žalile na bol u rebrima

12.12.2021

14:12

0

Do nezgode je došlo kada je ekipa krenula na utakmicu u Loznicu, a vozač je zbog napadalog snega izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo u jarak

Hospitalizovane četiri odbojkašice iz prevrnutog autobusa: Devojčice se žalile na bol u rebrima
profimedia-0646783594 - Copyright Profimedia

Četiri odbojkašice, koje su se nalazile u autobusu koji se prevrnuo na putu Pećinci - Buđanovci, žalile su se na bolove i prevezene su u Dečju bolnicu u Tiršovoj.

U pitanju su devojčice starosti od 15 do 17 godina, a njihove povrede, kako prenose beogradski mediji nisu ozbiljnije, uglavnom se žale na ugruvanost i bolove u rebrima, rukama i nogama.

Takođe, povrede je zadobio i trener požarevačke ekipe Mladi Radnik, on je sa rasekotinama na glavi, prebačen u Zemunsku bolnicu.

Iz hotela u kom su smeštene odbojkašice kažu da su one dobro, te da su dobile hranu i vodu ali i odgovarajuću garderobu i da na bezbednom čekaju prevoz za dalje.

- Devojčice su dobro. Usled prevrtanja, trener je zadobio povrede glave, dok su se neke od njih žalile na bolove, jedna u predelu rebara, a za druge nisam siguran, čini mi se da je u pitanju ruka ili noga. One su prevezene u Tiršovu. Hvala Bogu nema teže povređenih. One sada čekaju prevoz koji će ih odvesti dalje. Garderoba im je bila potpuno mokra, te su ovde dobile čistu. Dobile su i sokiće, čajeve i hranu - rekli su iz hotela.

Prema nezvaničnim saznanjima autobus sa odbojkašicama je iz Požarevca krenuo u Loznicu na utakmicu, a odlučeno je da se sa autoputa skrene na ručak u obližnji hotel. Ipak, autobus se, zbog zavejanog puta i snežne mećave, prevnuo na krov u jarak, ali je pećinačka hitna pomoć brzo došla na mesto udesa, zbrinula povređene i prebacila ih u bolnicu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike