Detalji jezivog zločina u Novoj Crnji: "Jozef udaran kulerom laptopa i stolicama, pa potom brutalno zadavljen"

11.12.2021

09:58

0

Igor T. je poznat odranije policiji, jer je letos u jednoj poslastičarnici u Novoj Crnji posle svađe ranio čoveka nožem, a poznat je i po krađama

Detalji jezivog zločina u Novoj Crnji: "Jozef udaran kulerom laptopa i stolicama, pa potom brutalno zadavljen"
nova crnja policija - Copyright Printscreen/YouTube/Pixabay

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog Igora T. (36) iz Nove Crnje.

On je priveden zbog osnovane sumnje da je u toku noći između 8. i 9. decembra konzumirao alkohol u kući Jožefa Berte (50), kojeg je nakon verbalne rasprave ubio, tako što ga je stolicama i kulerom laptopa udarao po glavi i telu. On je Berti, inače ratnom veteranu, naneo višestruke povrede u predelu glave, rebara, podlaktice i drugih delova tela, te ga stezao u predelu vrata, pritiskao na grudni koš, usled čega je došlo do gušenja.

- Dežurni zamenik javnog tužioca je sa policijskim službenicima PPU Zrenjanin izvršio uviđaj. Osumnjičenom je po nalogu javnog tužioca određeno zadržavanje zbog krivičnog dela ubistvo, nakon čega je saslušan pred dežurnim zamenikom VJT, koji je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu predložio određivanje pritvora, te je postupajući sudija po stavljenom predlogu i odredio pritvor osumnjičenom - saopštio je viši javni tužilac Zoran Đuran.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo pošto je ubijeni Jožef Berta u porodičnoj kući u Novoj Crnji, u ulici Kiša Ferenca, pružio krov nad glavom Igoru T., već poznatom policiji po krivičnim delima. Komšije iz ulice ispričale su da su u šoku primile vest o ubistvu Jožefa, čija je porodica poznata u selu, kao dobrostojeća.

-Već duže godina članovi porodice Berta su se razišli , a ubijeni Jožef se odao alkoholu-rekle su komšije-Bio je vojni veteran i učesnik u ratu 90-tih, a pre oko dve godine je došao iz Mađarske gde je radio-dodaju oni.

Igor T. je poznat odranije policiji, jer je letos u jednoj poslastičarnici u Novoj Crnji posle svađe ranio čoveka nožem, a poznat je i po krađama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike