Optužnica za Belivukovog inspektora: Stolić se tereti da je preko Golubovića pomagao Velji Nevolji!

10.12.2021

14:27

0

Postoji opravdana sumnja da je okrivljeni Stolić tada u svojstvu kriminalističkog inspektora za suzbijanje organizovanog opšteg kriminala obaveštavao organizovanu kriminalnu grupu o merama i radnjama koje policija preduzima

Optužnica za Belivukovog inspektora: Stolić se tereti da je preko Golubovića pomagao Velji Nevolji!
Veljko Belivuk ATA Images/Antonio Ahel

Protiv okrivljenih Božidara Stolića i Filipa Golubovića, koji je bio pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, tužilac za organizovani kriminal digao je optužnicu zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, a protiv okrivljenog Božidara Stolića i za još jedno krivično delo zloupotreba položaja.

Postoji opravdana sumnja da je okrivljeni Stolić tada u svojstvu kriminalističkog inspektora za suzbijanje organizovanog opšteg kriminala u periodu od januara 2020. do 10. juna 2021. godine obaveštavao organizovanu kriminalnu grupu Belivuka i Miljkovića o merama i radnjama koje policija preduzima u cilju rasvetljavanja krivičnih dela ove grupe i da je te informacije dostavljao okrivljenom Goluboviću, a on ih dalje prenosio pripadnicima ove organizovane grupe.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic