Suprugu ubio zbog ljubomore: Detalji porodične tragedije u Žarkovu (VIDEO)

09.12.2021

17:16

0

Autor: 24sedam

Komšije kažu da su bili skladna porodica i za njih imaju samo reči hvale

Suprugu ubio zbog ljubomore: Detalji porodične tragedije u Žarkovu (VIDEO)
ubistvo zarkovo 0912 2021 foto mira stojadinovic - Copyright Ustupljena fotografija/ Koča Sulejmanović

Radan V. (65) danas oko 12.30 časova, nožem je ubio suprugu Slavicu V. (54) u njihovoj porodičnoj kući u Ulici Veljka Petrovića broj 32 u beogradskom Žarkovu, a onda je prerezao vene u pokušaju da presudi sebi.

Prema prvim informacijama, u stanu je u vreme zločina bio i njihov sin, koji je pošto je Radan ubio suprugu i pokušao da se ubije, istrčao na ulicu i počeo da kuka držeći se za glavu.

Komšije kažu da su bili skladna porodica i za njih imaju samo reči hvale. Slavica je radila kao službenica u opštini, a njen suprug je bio taksista. Svi su šokirani nemilim događajem.

Motiv zločina po svemu sudeći je ljubomora, jer je Radan sumnjao da ga supruga vara zbog čega su se posvađali pre nekoliko dana. Sukob je danas najverovatnije eskalirao, pa se Radan nožem obračunao sa suprugom.

Jedan od komšija rekao je da je šokiran ovim što se desilo, ali da ne može ništa da komentariše. Prodavačica iz obližnje prodavnice rekla je da je Slavica svakodnevno dolazila u prodavnicu i da je bila vrlo fina, a da je njen muž bio taksista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike