Posrnuli sin ubijenog “surčinca”: Šijanov mali dvojicu ranio, a sad ga terete za drogu! Šta je sledeće?

07.12.2021

13:45

0

Autor: 24sedam

Šijanovom nasledniku ovo nije prvo hapšenje, privođen je ranije zbog učestovanja u pucnjavi, kao i tuči

Posrnuli sin ubijenog “surčinca”: Šijanov mali dvojicu ranio, a sad ga terete za drogu! Šta je sledeće?
Copyright Vukašin Šijan Facebook

Vukašin Šijan (22), sin ubijenog vođe “surčinskog klana”, uhvaćen je sa određenom količinom droge, zbog čega je protiv njega u Trećem osnovnom tužilaštvu podnet krivična prijava, a na žalost, ovo je samo jedno u nizu krivičnih dela koje je ovaj omladinac u “usponu” do sada počinio.

Šijanovom nasledniku ovo nije prvo hapšenje, privođen je ranije zbog učestovanja u pucnjavi, kao i tuči.

Ubijeni Šijan je Vukašina dobio nakon braka sa pevačicom Gocom Božinovskom, koja mu je rodila ćerku i sina Mirka, poznatog ne samo po ocu, nego i po tome što je oženio Bojanu Rodić, rođenu sestru Cecine snaje.

Šijan je letos pucao u jednom momka. On je zajedno sa Miloradom M. (41) i Milošem K. (21) došao “mercedesom” do porodične kuće Borisa J. (349 IZ surčina I posle kraće svađe u njega isaplio tri metka.

-Stala su kola, tik uz kuću, pred kapiju, a onda smo čuli neku svađu na ulici. Bilo je oko pola šest ujutru. Kako sam ustao da pogledam kroz prozor, tako su se čula dva pucnja jedan za drugim, a onda, posle kraće pauze, i treći. Pogledao sam kroz prozor i video Borisa kako leži u lokvi krvi. Pozvao sam Hitnu pomoć odmah – ispričao je tad jedan od očevidaca.

Printscreen/Facebook/Legende 90
 

Majka i brat povređenog Borisa tada nisu želeli da govore za medije.

– Ne želimo da komentarišemo. Boris je u veštački izazvanoj komi i stanje mu je sada stabilno – kratko su prokomentarisali Jakšići.

Pre ovog incidenta, posrnuli sin žestokog momka uhapšen je sa dva druga zbog ranjavanja Stefana R., posle tuče ispred lokala brze hrane na Novom Beogradu. Razlog za tuču je bio banalan – kupovina šiš ćevapa i želja Šijana i njegovih ortaka da dođu do hrane preko reda.

Šijan je Vukašina dobio u drugom braku sa Goranom, koja je ujedno bila dobra prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Zoran i Gorana su bili komšije sve do 1996, nakon čega je odlučio da se razvede od Goce Božinovske i venča sa njom. Gorana je Zoranu 1999. godine rodila sina, i to samo tri nedelje pre nego što je on ubijen.

Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. godine, rafalima iz “škorpiona” i “kalašnjikova” dok je u “mercedesu” čekao zeleno svetlo na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike