Novi detalji krvavog napada na pevača u Novom Sadu: Tuča nastavljena i u Urgentnom!

07.12.2021

08:55

0

Novosadska policija juče je saopštila da su uhapšeno trojica mladića nakon krvave tuče

Novi detalji krvavog napada na pevača u Novom Sadu: Tuča nastavljena i u Urgentnom!
Ilustracija - Copyright ATAImages

Strahinja Mrđan (27), iz Veternika, pevač i učesnik takmičenja "Zvezde Granda", koji je u subotu teško ranjen ubodom nožem tik do srca u masovnoj tuči u Novom Sadu, oporavlja se u bolnici, svestan je i sa intenzivne nege je prebačen na odeljenje grudne hirurgije, dok je policija uhapsila trojicu učesnika kobnog obračuna. Navodno, uhapšeni su Mrđanovi drugovi, a za napadačem na pevača još uvek se traga.

Novosadska policija juče je saopštila da su uhapšena trojica mladića nakon krvave tuče, a kako se saznaje, radi se o drugovima Strahinje Mrđana.

- Sve je počelo u klubu, a ispred lokala jMrđan je ranjen. Potom su njegovi drugovi jurili momke koji su ga izboli, pa su ih tukli kod TC "Promenada" i u bolnici - pojašnjava izvor, i napominje da slučaj još nije rasvetljen, te da se i dalje traga za osobom koja je pevaču zarila nož u srce.

Iz policije je saopšteno da su uhapšeni Ognjen S. (25), Nikola R. (22) i Damjan P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Kako se sumnja, Ognjen S. i Nikola R. su ispred jednog ugostiteljskog objekta tukli rukama i nogama Novosađanina (26).

- Takođe, sumnja se da su Ognjen S. i Damjan P. u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce - saopšteno je iz policije.

Kako se dalje navodi, pretresom stana Ognjena S., policija je našla municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Podsetimo, pevač "Zvezda Granda" je u subotu uveče sa trojicom sada uhapšenih momaka bio u jednom klubu, kada su se potukli sa drugom grupom mladića.

- Bilo je strašno, nije se znalo ko koga tuče. Jurili su se i po gradu, pa čak i u Urgentnom centru, gde je i nekoliko policajaca zadobilo povrede pokušavajući da ih smire -  navodi izvor.

Strahinja Mrđan je zadobio povrede srca i pluća i hitno je operisan, a posle borbe lekara da mu spasu život, njegovo stanje je juče bilo bolje.

- Pacijent je drugog postoperativnog dana svestan i hemodinamski stabilan -  rečeno je juče u Kliničkom centru Vojvodine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike