Detalji ubistva kod Kruševca: "Raspravljali su se oko poljoprivrednih mašina, a onda su se začuli pucnji"! Osumnjičeni u bekstvu

04.12.2021

11:58

0

Osumnjičeni S.A. je poznat istražnim organima od ranije, mahom zbog krivičnih dela koja su se odnosila na trgovinu poljoprivrednih mašina

Detalji ubistva kod Kruševca: "Raspravljali su se oko poljoprivrednih mašina, a onda su se začuli pucnji"! Osumnjičeni u bekstvu
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Kruševačka policija i dalje traga za S. A. (45) koji je noćas u selu Kaonik kod Kruševca u lokalnoj kafani ubio svog poznanika Radislava A. (55).

Kako se navodi, policija vrši pretragu terena kako bi pronašla počinioca ovog zločina, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju ubijenog muškarca. Nezvanično se saznaje da su na mestu zločina pronađene dve čaure.

Ubistvo se dogodilo noćas u lokalnom kafiću, a prethodila mu je kraća svađa između osumnjičenog S. A. i ubijenog Radoslava.

- Oni su sedeli zajedno za stolom i nešto razgovarali. U jednom trenutku počeli su da se raspravljaju i svađaju oko nekih poljoprivrednih mašina. Ubrzo potom začula su se dva hica i Radoslav je ubijen - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni S.A. je poznat istražnim organima od ranije, mahom zbog krivičnih dela koja su se odnosila na trgovinu poljoprivrednih mašina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike