Vozilo Hitne pomoći se survalo u dvorište meštanina: Da li je ovo uzrok tragedije u selu Bovan?

22.11.2021

21:56

0

Podsećamo, u nesreći je poginuo jedan pacijent zaražen koronavirusom

Vozilo Hitne pomoći se survalo u dvorište meštanina: Da li je ovo uzrok tragedije u selu Bovan?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Uzrok stravične saobraćajne nesreće u selu Bovan, u kojoj je sanitetsko vozilo sletelo sa puta, i tom prilikom poginuo pacijent, a povređeno je još dvoje, moglo bi da bude klizište.

Kako pričaju meštani, asaflt je na tom mestu značajno popustio i propao.To potvrđuje i Zoran, domaćin iz sela Bovan, u čije se dvorište survalo vozilo.

- Policija je sve blokirala u tom delu puta, ne daju da se priđe. Kako čujemo od policajaca, vozilo saniteta je prevozilo dva pacijenta iz Sokobanje, verovatno ka niškom Kliničkom centru jer su imali tešku kliničku sliku zbog koronavirusa. Drugi pacijent koji takođe ima upalu pluća je preživeo - kaže meštanin V.R. iz ovog vikend naselja pored Bovanskog jezera.

Iako se isprva mislilo da su još tri osobe povređene, direktor aleksinačke bolnice Goran Vidić potvrdio je da je dvoje ljudi iz ove saobraćajne nesreće lakše povređeno.

- Dve osobe su se javile na pregled u Opštu bolnicu u Aleksinac, imaju lake povrede i nakon opservacije, pušteni su na kućno lečenje - kazao je Vidić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike